- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- между две момчета:(
Ходя с мой съученик(К.) вече 6 месеца.Напоследък харесвам и едно друго момче от класа(В.,приятел на К.).Не искам да късам с К.,близки сме,а и е най-добрият ми приятел от класа,а и от момчетата като цяло.Но не съм безразлична към В. На всичко отгоре напоследък В. ми споделя за някакво момиче,което харесва(казал е само на мен) и дори ме помоли за съвет как да я спечели.Не искам да губя приятелството на К.,но не искам с В. да сме 'само приятели'.Какво да правя?![]()
Ами този В. харесва друго момиче,така че шанса ти е наистина малък.Незнам дали чувствата му са големи или не.И към двамата като чета постовете ти нямаш големи чувства,харесваш и двамата и искаш да си с двамата.Може би не искаш да си сама,но според мен трябва да се опиташ с В.,а ако вече не харесваш с гаджето си,по-добре се раздели с него.
не можеш да накараш едно момче да има чувства към теб при положение, че има такива към друга. за съжаление не можеш да направиш нищо освен да останеш с К. иначе ако рискуваш, би пропиляла шанса и щастието си в замяна на хладно безразличие
prosto se klonirai i vs 6te e ok i K. i V. 6te sa dovolniПървоначално написано от asiana_16f
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Tova zvu4i leki4ko kato istoriqta v OTH ot pyrvi sezon,samo deto tam e edno mom4e s 2 momi4eta.![]()
Аз не искам да притискам В. да ми става гадже,знам че не това е правилното решение.С него нямаме шанс,защото с К. са приятели и нито В. нито аз бихме искали да нараним К.Но как да се справя с чувствата си към В.?Той споделя с мен доста лични неща,така де,приятели сме,но не искам да загубя К.,който пък ми е най-близък от всички(макар че не винаги ме разбира).
moje momi4eto koeto haresva da si ti oba4e poneje K. my e fr da ne iska da go narani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami prosto shte trqbva da se susredotochish vurhu vruzkata si s K. i misli za B. samo kato za priqtel i nishto poveche. Spored men tova e nai- pravilniq podhod v sluchaq.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
По-добре кажи на К.,че не искаш да си с него,от колкото да го лъжеш.Кажи му,че искаш да си останете само приятели(знам,че е почти невъзможно,но по-добре.Все пак няма две добри),а за В. ....,може найстина да е имал в предвид теб.Ако не го убеди поне да ти каже кое е момичето,уж за да знаеш как да му помогнеш.И като разбереш коя е,ако не си ти....не знам...по-добре кажи,че не знаеш как да му помогнеш и го отбягвай...всичко се забравя
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
awe ebasi pletenicata nishto ne razbrah!koito moje da mi obiasni na bg
![]()
SAMO LOST!
Курва...Харесвала ми 15 човека.Харесай си някой и с него ходи.
Помисли си добре преди да направиш каквото и да е![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Азиана 16, до известна степен ти си достойна за завист, тъй като цели две момчета са заслужили вниманието ти и можеш да избираш. Други хора в повечето случаи не могат да си харесат нито един.
Съветът ми към теб е да прецениш много добре ситуацията. От това, което пишеш, разбирам, че К. ти е по-близък във всяко едно отношение и очевидно връзката ви е по-дълбока, тя съчетава приятелство и интимни отношения. От друга страна сякаш В. е просто едно увлечение. Помисли добре кое е по-важно за теб. Стабилните отношения с К. или новата забежка. Все пак един път си млада и сега е времето за нови изживявания. Всъщност, дори самия факт, че поглеждаш друго момче означава, че нещо не ти достига в К. Само знай, че не можеш да яздиш два коня едновременно![]()
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Искаш един здрав бой! Малка интригантка.
Еми няма смисъл да си с к след като нямаш чувства към него-така само го лъжеш.Щом обаче в харесва друго момиче и дори нещо повече-казал е САМО на теб не смятам,че имаш някакъв шанс поне за момента с него.Във всеки случай се раздели с к и се постарай това да стане така,че да си останете приятели и вече от там нататък си прецени дали въобще има смисъл да се пробваш с другото момче.
aide u 4ofkata zemai go
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
заради такива като теб на викат на жените КУРВИ!
А да забравих да добавя КУРВА СИ БЕ!
=D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ама и това е вярноПървоначално написано от Анонимко
![]()