Цитирай Първоначално написано от Unknow
Ами щом си способна да изневериш на приятеля си,значи просто не го обичаш,алкохола не ти е никакво оправдание.Аз например се обичам ужасно много с моята приятелка и даже не съм си го и помислял това,просто защото тя е най-прекрасната за мен и няма друга.Обаче тва не пречи да се закачам тук там с някое момиче,но ДОТУК,нищо повече,просто се забавлявам,но твоята постъпка е направо пълна простащина и според мен трябва да се разделите,един път стигне ли се до това,просто повече няма да е същото!
=D> =D> Ето това вече е смислено мнение! Мога само да поздравя автора и да му кажа че е от малкото хора които мислят така! Да се "закачаш" е едно....не мисля че има нещо лошо.Но да "си бъркате по гащите" (извинявам се за грубия израз ) е нещо съвсем различно!!
Към авторката на темата: Обърни специално внимание на мнението на doky! Замисли се над това...над това което аз ти писах...както и над др мнения по темата ти! Смятам че си умно момиче и осъзнаваш че постъпката ти съвсем не изразява "Любов".Ако ОБИЧАШ....никога не би го направила!.Явно просто не го обичаш достатъчно
МерсиПросто много мразя такива неща,някой да те обича и да е с теб,а ти да му се отблагодаряваш като се натискаш с някой си там на някой си там купон,това само изключително безразсъден човек би го направил!Сега мислиш ли на него какво ще му е,той може и да не разбере какви си ги вършила,но чувството остава завинаги,най-добрия вариант е ако наистина поне малко държиш на него,да го оставиш да си намери момиче,които наистина ще го обича,не заслужаваш да си с него.Помисли си пак върху това и направи правилния избор!