- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм!
Влюбих се до полуда в инкасатора за ток. Всеки път като идва да носи бележките и аз се обличам така нахакано, че да привлека вниманието му, но той е прекалено делови с мен. Имам си приятел, но нещата куцат между нас, а и родителите ми не го одобряват. С инкасатора споделих веднъж някой неща и от тогава си говорим на вратата, но ми е неловко някак, как да му предложа. Той е доста по-голям, а аз не ми стига смелост или не знам. Бихте ли дали съвет?
глупав проблемявно имаш доста развинтено въображение, че да се влюбиш в инкасатора, още повече и да си говорите на входната врата
![]()
какво да ти кажа... понякога е по-лесно да се разделиш с някого, отколкото да направиш стъпка към нова любов!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pone pi4 li e toq inkasator
in ne ti podcenqvam 4uvstvata ama mislq 4e tva e prosto fizi4esko privli4ane i momentno uvle4enie
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Влюбен съм в лелката дето отчита водомерите...Първоначално написано от влюбена-и-секси
Всеки път като дойде да засича водомера се чудя дали закачливо да я попитам 'да промиеме тръбите, а ?'.![]()
Мдам.Първоначално написано от anito.sl
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
suglasna sumПървоначално написано от Aleandra
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Да се смея ли да плача ли?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все съм мислила, че има прости хора ама... ти ми съсипа представите
Влюбена в инкасатора ...ХА! Я не вкарвай вицове. Що за простия! Влюбена била
![]()
![]()
Абе момиче ти на колко си? И изобщо знаеш ли, какво е това нещо любов?!?...
![]()
![]()
Още малко и ще падна от стола, от смях
![]()
![]()
![]()
Е не бой се - ако с инкасатора не потръгне винаги можеш да пробваш, както каза tX с водопроводчика![]()
![]()
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
И азПървоначално написано от sunny_girl16
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
аххахахаа
аз пък съм влюбена в продавача на риба под нас![]()
![]()
![]()
единственият малък проблем е,че е на 44,щастливо женен с три деца..но нищо де,аз пак ще си се обличам по-предизвикателно и ми стискайте палци да ми обърне внимание!!
![]()
![]()
![]()
![]()
е баси лиготииите ! маи ти по цял ден няма какво да правиш !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Другия път му предложи![]()
Xaxax... ne che neshto ama...Ne si vnushavai gluposti milichka... kato ti lipsva neshto, gledai da go tarsish an mesta kudeto moje da ti otvarnat.
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Съвета ми е да спреш амфетамините!
аааа не ще ме скъсашПървоначално написано от tX
![]()
![]()
![]()
кефиш ме
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
amfetite sa si mnogo gotiniПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Така като те гледам и ти треа да ги спреш шот на нищо не приличаш вече!Първоначално написано от Obitax
No Brain No Pain!!!
И аз сам на тфа мнениеПървоначално написано от piska_
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аз пък много се влюбих в касиерката на касата, където си плаштам нета.... Тя не е много стара само с 40 години е по-възрастна от мен, но за любовта няма граници!!!!!!!!!!! А бе вие сте ненормални как може такофа нещо????![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Съгласна съм,но ако темата не е ебавка по-добре не лъжи приятеля си,а се разделете.Първоначално написано от anito.sl
I az sa6to sam blybena pa kakvo.Mo 6tom si vlqben pravi glyposti.pokanigo na kafe ili razberi ne6to za nego.no ne se predavai 6tom go obi4a6 se bori za nego za6to zivota e edin. pravi glyposti,no samo togava kogato si sigoren.borise za nego ne go izpyskai.posly6ai saveta mi za6to az sam go izpitala i ako go izpysne6 6te sazalyava6 i to mnogo.ako go izpysne6 6te strada6 mnogo povyaraimi