.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    влюбена-и-секси
    Guest

Влюбена съм!

Влюбих се до полуда в инкасатора за ток. Всеки път като идва да носи бележките и аз се обличам така нахакано, че да привлека вниманието му, но той е прекалено делови с мен. Имам си приятел, но нещата куцат между нас, а и родителите ми не го одобряват. С инкасатора споделих веднъж някой неща и от тогава си говорим на вратата, но ми е неловко някак, как да му предложа. Той е доста по-голям, а аз не ми стига смелост или не знам. Бихте ли дали съвет?

Мега фен Аватара на iiirish
    глупав проблем явно имаш доста развинтено въображение, че да се влюбиш в инкасатора, още повече и да си говорите на входната врата

какво да ти кажа... понякога е по-лесно да се разделиш с някого, отколкото да направиш стъпка към нова любов!

Супер фен
    pone pi4 li e toq inkasator
    in ne ti podcenqvam 4uvstvata ama mislq 4e tva e prosto fizi4esko privli4ane i momentno uvle4enie
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Stz
    наистина малко е смешно!Но...като го харесваш толкова докато си говорите може по някакаф начин да му предложиш да отидете на кафе!Просто да го вмъкнеш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен

Re: Влюбена съм!

Цитирай Първоначално написано от влюбена-и-секси
    Влюбих се до полуда в инкасатора за ток. Всеки път като идва да носи бележките и аз се обличам така нахакано, че да привлека вниманието му, но той е прекалено делови с мен. Имам си приятел, но нещата куцат между нас, а и родителите ми не го одобряват. С инкасатора споделих веднъж някой неща и от тогава си говорим на вратата, но ми е неловко някак, как да му предложа. Той е доста по-голям, а аз не ми стига смелост или не знам. Бихте ли дали съвет?
    Влюбен съм в лелката дето отчита водомерите...
    Всеки път като дойде да засича водомера се чудя дали закачливо да я попитам 'да промиеме тръбите, а ?'.

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    глупав проблем явно имаш доста развинтено въображение, че да се влюбиш в инкасатора, още повече и да си говорите на входната врата

какво да ти кажа... понякога е по-лесно да се разделиш с някого, отколкото да направиш стъпка към нова любов!
    Мдам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra

Мдам.
    suglasna sum
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Да се смея ли да плача ли?!? Все съм мислила, че има прости хора ама... ти ми съсипа представите Влюбена в инкасатора ...ХА! Я не вкарвай вицове. Що за простия! Влюбена била Абе момиче ти на колко си? И изобщо знаеш ли, какво е това нещо любов?!?... Още малко и ще падна от стола, от смях
    Е не бой се - ако с инкасатора не потръгне винаги можеш да пробваш, както каза tX с водопроводчика
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16

Мдам.
    suglasna sum
    И аз
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    аххахахаа
    аз пък съм влюбена в продавача на риба под нас
    единственият малък проблем е,че е на 44,щастливо женен с три деца..но нищо де,аз пак ще си се обличам по-предизвикателно и ми стискайте палци да ми обърне внимание!!

Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е баси лиготииите ! маи ти по цял ден няма какво да правиш !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Другия път му предложи

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Xaxax... ne che neshto ama... Ne si vnushavai gluposti milichka... kato ti lipsva neshto, gledai da go tarsish an mesta kudeto moje da ti otvarnat.
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Съвета ми е да спреш амфетамините!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си

Re: Влюбена съм!

Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от влюбена-и-секси
    Влюбен съм в лелката дето отчита водомерите...
    Всеки път като дойде да засича водомера се чудя дали закачливо да я попитам 'да промиеме тръбите, а ?'.
    аааа не ще ме скъсаш

кефиш ме
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    amfetite sa si mnogo gotini
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    Sofia,West Park
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    amfetite sa si mnogo gotini
    Така като те гледам и ти треа да ги спреш шот на нищо не приличаш вече!
    No Brain No Pain!!!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16

Мдам.
    suglasna sum
    И аз
    И аз сам на тфа мнение
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Аз пък много се влюбих в касиерката на касата, където си плаштам нета.... Тя не е много стара само с 40 години е по-възрастна от мен, но за любовта няма граници!!!!!!!!!!! А бе вие сте ненормални как може такофа нещо????
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на koalka

Съгласна съм,но ако темата не е ебавка по-добре не лъжи приятеля си,а се разделете.

zeni
    Guest

Любов

I az sa6to sam blybena pa kakvo.Mo 6tom si vlqben pravi glyposti.pokanigo na kafe ili razberi ne6to za nego.no ne se predavai 6tom go obi4a6 se bori za nego za6to zivota e edin. pravi glyposti,no samo togava kogato si sigoren.borise za nego ne go izpyskai.posly6ai saveta mi za6to az sam go izpitala i ako go izpysne6 6te sazalyava6 i to mnogo.ako go izpysne6 6te strada6 mnogo povyaraimi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си