- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изпуших 4 кутии и изпих 2 л. водка за една нощ
Не пия от вчера и освен ако не си над 140кг-150кг. при никакви обстоятелства не бих повярвал,че ще се разминеш жив без реанимация след 2 литра водка и 4 кутий цигариА колкото до рекорда-600мл.,още малко и сигурно щях да изпадна в безсъзнание
Е бях джопнал и към литър бира преди това,но водката дето я изпих след това ме усмърти направо
![]()
xa xa xa xa xa абе 600 мл и ена бутилка не е бе ! Кво безсъзнание!!Първоначално написано от zoben_pitbul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(макар 4е зависи, ако си пил Метил... и една ча6ка мое те прати в кома!)
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
sko go be6e napravil tova nqma6e ve4e da si sred jivite i nqma6e da mije6 da ni go kaje6 tova!!!!!az nqmam podobni istorii
mdaaПървоначално написано от simona.91
Ееее, ко ся фукаш ли се?
Не знам какъв ми е рекорда.. понеже беснея ли не помня.. пияна ли съм също![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Вие пък.. Туй, че във вашата среда не се пие толкова алкохол, не означава, че друг не може да го погълне.Първоначално написано от simona.91
Виж.. ако беше казал 2л. ракия, щях да си помисля, че лъже, но водка... Аз съм си свидетелка на такива истории пиянски..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
are molq ti se tochno v moita sreda da ne se pie alkohol xaaxaxaaxПървоначално написано от Crazy`Witch
ako tova naistina e verqno ve4e moje6 da se pohvali6 s novata extra-tri 4erni droba ediniq e daje na dupki..4estito na pe4elivi6iq!!!
Me nah don't need nuttin' else but health,wealth and knowledge of myself...
Бравоооо =D> =D> =D> Ти си върха!!!
ОТВРЪщАВАш мее![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Ако е вярно най-вероятно си някакъв много гнусен.Не бих желал да съм с теб след купона,защото ще лъхаш на меко казано лайна![]()
да ве бравоо поздравявам те
ебати рекорда,ебати гордоста![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Първоначално написано от 6emet4e
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Първоначално написано от Анонимко
![]()
kak moje da pie6 za da prai6 recordi ili da si interesen v o4ite na drugiteПървоначално написано от рекордьорка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ти не си се размазала ти си се РАЗБИЛА!!! После си прадставям колко си драйфала![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари