.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Help

Hybrid View

Help

Може ли да ми помогнете с една работа Значи нова съм тук и незнаех къде да пусна темата за това я пуснах тук надявам се да не съм обуркала нещо работите Да ми помогнете с едно нещо ходя с един мъж от 2 години и искам да му направя някаква изненада да разнообразя обстановката малко защото живеем в малък град и всичко е еднообразно И ако можете да ми предложете нещо ще съм благодарна много пишете всичко каквото ви доиде на ум
    LoVeS sTi0paTa

Голям фен
    Град
    Stz
    Може да излезете някаде извън града!На някоя хижа или вила!(предполагам че сте го правили за тва време!)Но ако сте заедно винаги може да се намери нещо интересно и забавно,дори и да живеете в тъп град!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Стриптийз,вана заедно,масаж с хубави масла преди лягане(може и да няма спане... ),през нощта да го събудиш за секс,закуска в леглото,хващаш едно розово или квот си поискаш моливче(за тяло-от тези за устни,очи...абе лице изобщо) и надраскваш нещичко по които си части на тялото искаш-KISS ME върши работа,или пък някое цветенце,стрелкичка и тн...каквото ти душа иска И обяви урок по четене .Излезте някъде на излет само двамата или пък с приятели.Бой с възглавници,бой с торти,сметана.... Ми засега само това се сещам

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    axax qko... mi da ti kaja spored mene mojete nasitina da izlezete izvun grada ili su6to 6te e dobre ako otidete na romanti4na ve4erq v njkoi hubav restorant

Emi kakto si precenish! No spored men mojesh da izmislish specialna "progarama". Moje naprimer da se suberete s priateli i da go izvikash v toaletnata i da mu kajesh da doide s teb na edno miasto... Zavedi go na niakoe osamoteno mestence...Mislia 4e znaesh kakvo da sledva .... I da si prekarate super!
    SAMO LOST!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си