- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kosmi po gurdite
Edba priqtelka ima problem s kosmite po grudite iskashe suvet ot men dali da si gi mahne neaeh kakvo da q posuvetvam zatova re6ih da q posuvetvate vie da si gi mahne li i s kakvo?
Да ходи на козметик, той знае с какво.
Ммм да,да не земе да ги бръсне,че ще станеПървоначално написано от Joey Tempest
![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
kozmetik
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
malka noji4ka za nokti ne vurshi li rabota ?![]()
е кво лошо има да ги обръсне?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
или с кола маска :![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Как ще ги бръсне ве?
Да взема пинсета и да действа!![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
gorkoto momi4e twa e mnogo gadno !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
СъщотоПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Is this the world we created ?
ако ги избръсне ще стане като някой мъж най-вероятноПървоначално написано от Lorraine
както казаха повечето да хваща пинсеткака и да се почава
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е