- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато сте влюбени...
разсеяни ли сте в даскало или обратното. Щото аз съм забелязала, че когато съм влюбена се справям отлично, а като никой не харесвам успехът ми пада моментално? При вас как е?
Ami po princip ne se vliqq ot tova ,no sega momcheto ,v koeto summe podkrepq i nasurchava da ucha i tova e mn polezno i priqtno sushtevremenno
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Ми по-скоро се амбицирам...искам да докажа (на себе си и на него),че мога повече ии такива глупости![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Мисля, че не ми влияе...
Е естествено, че влияе... Това ми е особения белег като съм влюбена- върша нещета с много по- голям ентусиазъм...и съм по-щаслива
![]()
По-принцип не се влиая от от това дали имам връзка или не,но когато сме скарани с гаджето определено не ми е до уроци
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
И при мен е абс. същотоПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
dam poznato oba4e pri mene vliqe i na u4enieto za6toto vmesto da si pi6a doma6nite i da 4eta urocite mislq za kakvo utre da go zagovorq ili ne6to takova...Първоначално написано от indian_flower
![]()
![]()
![]()
az stavam mn razseqna kato sa vliubena i ne samo v daskalo a i po princip!Zabravqm si zadaljeniqta ne 4uvam kakvo mi govorqt horata!abe mn sam razseqna
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
Не ми е пречело. Всъщност аз винаги съм влюбенаИ в даскалото... си се справям
![]()
При всеки е различно, лично мен ме разсейва.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
докато уча изключвам за всичко, но в когато съм в час често витая в облаците и забравям къде се намирам![]()
Никаква промяна няма при мен, освен, че съм по-щастлива![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
При мен сякаш няма разлика. Не мисля че се разсейвам повече или давам повече от себе си. Но иначе когато се скарам с гаджето си или имаме някакви проблеми изобщо не ми е до учене, ходя с нежелание на училище и естествено това повлиява и се разсейвам.
izob6to ne vnimavam
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Винаги съм разсеян,а когато имам проблеми във връзката или е несподелена любов тогава само тялом съм в даскало ама въобще никакъв ме няма.![]()
kogato sam vluben kakto e sega prosto sam otnesen ot vqtara![]()
-= LAUTA-ARMY =-
the usual suspect
will never die 1936
Бе няма разлика за мен за в даскалото. Аз така или иначе не уча. Не се опирам на учението, а на сръчността си за в бъдеще. Дано ме угрее нещо. Дори в момента съм в даскало и даскалицата тука диктува нещо, а аз съм се разплула като некфа амеба на бюрото.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз по принцип съм си разсеян да не говорим пък когати си мисля за някое момиче...тогава не ме търсете за нищо.![]()
Bradshaw случайно да се казваш Максимилян,шот така като те гледам ми изглеждаш познат?
No Brain No Pain!!!
И аз сам такаПървоначално написано от Anabella
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
На мен това, че съм влюбен ми помага да ми минават по-бързо часовете!!! Иначе се справям отлично и не ми прави впечатление!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ами както е сега..чесно казано съм мн разсеян. Мисля си постоянно за нея и супер бързо минава времето в даскало, което е супер![]()