- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя е най-готината рок-звезда?
Виждам, че има доста почитатели на рок и метъл музиката. Е, коя рок-звезда за вас е най-"куул"?![]()
![]()
Ето част от моята класация:
1. Слаш (G'n'R) - първото си място убедително печели със стила си на обличане на сцена, бруталната коса, цигарката, специфичният китарен звук, който вади, музикалните си способности, Лес Пол-а и стойката, която заема докато свири с него.
2. Дейвид Ковърдейл (Deep Purple, Whitesnake) - невероятен глас и сценично поведение, визията му в края на 80-те беше умопомрачаваща (в най-добрия смисъл на думата). Боядисаната и тупирана коса му отиваше на сцена.
3. Джоуи Темпест (Europe) - пее си добре момчето и врътка стойката на микрофона. Също както Ковърдейл, през 80-те косата му беше като огромен рус карфиол, което заслужено го изпраща на трето място.
4. Ози Осбърн (Black Sabbath) - вечният бунтар, алкохолик, абе изобщо - пич отвсякъде. Има специфичен глас и пише много добри песни. Въпреки, че по MTV се опитват да наложат образа му на треперещ дърт старец, само този, който е стоял на 10 метра от него на концерт и е бил залян от кофа с вода, разбира, че това не е така. Разните му изцепки през 80-те, от типа на да опикава статуя, облечен в рокля, да отхапва главата на прилеп, го направиха едно от лошите момчета на рока.
Вие сте.
Ингви Малмстийн е некой който може да се каже че го бива в рока, всички други образи витаещи в розовите сънища на 13 годишни пикли като ози, аксел, честър и др са просто келешчета.![]()
2т. системно
Joey Tempest - Ози озбърн е най-комерсиалният метъл, който съм виждал изобщо. Такива глупости като неговите не съм виждал от друг метъл.
Любимият ми рок музикант е Алис Купър.
Темата само за рок музиканти ли е? Зачитат ли се метъли?
Другите ми любимци (които обче не са рок) се Тим Енглунд (Evergrey), Роб Халфорд (Judas Priest) и Кристофер Йонсен (Therion).
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Темата е за музиканти Сам си прави изводите дали ставатПървоначално написано от Mo6nо
![]()
![]()
2т. системно
Зачитат се метъли, естествено.![]()
А Дени Филт какъв е тогава?Първоначално написано от Mo6nо
Иначе мненията за Ози винаги са били противоречиви. Но въпросът в случая не е кои метъли са комерсиални и кои не, а кои са готини (тук влизат визия, способности, творчество).
Едит: Ако можете, пишете защо смятате точно тези музиканти за такива.
Bon Jovy
za men tva e choveka
shte kajete che e prekaleno "soft" .. ama pesnite mu sa vechna klasika , viziqta moje da ne mu e skandalna , no e pich .... povedenieto sushto - ne qde prilepi i ne kusa Biblii , no tova ne e zaduljitelno za chovek , koito trqbva da pokaje nai-vajnoto - talant![]()
Chuck Shuldiner но едва ли много хора са чували за този гений.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
RIP.Първоначално написано от magesnik
Чък Шулдинер и Даймбег Даръл
Аз ще спомена Брус Дикинсън, Кери Кинг и Джеймс Хетфийлд.
Слаш е супер неебаващ, което автоматично го прави турбо куууул.
Друго... Хетфилд ми е готин, но аз съм пристрастна.
Мдам... някой спомена Даймбег -![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Още един типаж - Ричи Блекмор, Много обичам Рейнбоу и ДипПърпъл.Първоначално написано от Amayo
2т. системно
И за мен най - куул е JON BON JOVI - има огремен талант, кариера, достойна за уважение, както и една невероятна визия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If I could I would shrink myself
And sink through your skin to your blood cells
And remove whatever makes you hurt.
But I am too weak to be your cure...
Ни един!
Robbert Flynn
![]()
You cannot kill what You did not create !
Feel FREE to FREE yourSelF Forum
Какво е ненормалното да си ненормален?!
Дано човекът споменал Аксел няма в предвид Аксел Руди Пел...щото иначе е в гоооляяяма грешка.Аксел Руди Пел е всепризнат виртуоз на китарата...и естествено няма по голям фен и на северното и на южното полукълбо, от мен.Иначе кои други ми допадат...Ричи Блекмор (макар, че мнооого сгафи с оня албум с женската), Алис Купър...най-чистият рок, мааалкоо Дейв Мъстейн, Роб Халфорд...има ги...доста са си
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Аксел Роуз
Дейвид Ковърдейл(видях го!най-накрая!)
Алис Купър
Ози
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...