- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Една песен на Bob Marley?
Трябва ми ена песен на Боб Марли, в нея се пее: "Girl, I`m gonna make you sweat...", мн е известна!
моля ви кажете коя е!![]()
да не би да е тази
http://store2.data.bg/nazgool/music/...ou%20Sweat.mp3
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
в нея се пее това "Girl, I`m gonna make you sweat..
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
да тази песен е много яка ... и като сме трагнали с регето ... има една песничка маи е на fugees ..вапросната песен е от една реклама на foxlife ...мно готина песничка... незнам текст4е ...
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
хмммм не се сещам но ще я потърся![]()
cvetityy, мерси тая е! Айде закривайте темата или там квот се прави!
за нищо пак заповядай![]()
Fugees - Ready Or NotПървоначално написано от IdiOtKa
mislq 4e e tazi
На лъжата краката.... не са ръце !!!
неее не е тазимно е яка песничката ...
не мога да ви кажа обаче текста сори ....е ако не можете да я намерите не я тарсете ..... ня страшно ..иначе е готинка
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....