Внушавате ли си понякога че партнюьора ви (в моя случай момичето до мене) не ви харесва както преди и че са и изстинали чувствата,че не ви обича както преди,че преди ви е целувала много повече а сега пак ви целува но не чак толкова мн. ... и пример 30 мин. не ви целува както хората а след това ви компенсира и с една целувка компенсира всичко и разкарвате внушенията,след това пак идват тия внушения и пак си отиват ... Понякога си мислиш че ти първи я целуваш а защо не те целува тя първа,а понякога защо първи казваш че обичаш,а в интересна истината и тя те обича и тя друг път ти е казвала първа че те обича ... Аз за мойто гадже съм сигурен че ме обича убеден съм и го знам както и тя самата го знае. И все пак поради едни гафове тия дни сичко си е ок даже снощи плака по телефона че не иска да се разделяме,а днеска просто си внушавах че е така,когато я изпращах си се целувахме дълго и страстно както друг път и внушенията ми отбягнаха и я питах дали чувствата са и същите както преди и тя ми каза да и ме попита същото.Вие как мислите въобще за въпроса с внушенията и може и да кажете и моя случай