- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добрата новина днес
Викам тука всеки ден да пишете по едно хубаво нещо което ви се е случило или което сте разбрали че се е случиломоже да е имало хиляди гадости но поне едничко което ви е накарало да се усмихнете
Аз днес се видях с един мой много добър приятел. който не бях виждал от много време...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Играх баскет в даскало и бях на кафе с една много добра приятелка. После се разхождах с гаджето![]()
Видях се с един бивш, който е ебати свестния пич. И си изкарахме супер яко както винаги.
И ми стана мноу мило такова. След гадния ден в даскало...
Saatana vittu perkele hate crew!
измих си зъбите![]()
Амиии днес ми проговори един човек който е много скъп за мен и на даскало си изкарах супер яко.
нали беше омбудсман бе?Първоначално написано от exploitedteen
1.Смениха ми досегашната даскалка по история с един г-н, от който имах голям страх предвид че не го познавах, а той се оказа доста готин. Умее да привлече вниманието с приказките си(не детски разбира се) дори и на най-"приказливите" в час! Много му се кефя и се радвам че ми преподава той, жалко че го смениха едва в последната година от даскалото!
2. Днес най-сетне си купих една блуза, която толкова много си бяха харесала... както никоя друга дреха досега!
3. Случи се току-що и умрях от смях(друго си е когато присъстваш!):
Брат ми спи отдавна, а ТВ-то си работи...
Брат ми(сънен се обръща на другата страна):"Аз още от сега заспивам, така че ако искаш угаси... това..."
Аз(нарочно):"...кое?"
Брат ми:"М-м-м.....часовника" (Вместо телевизора...)
На вас това може да не ви се стори смешно, но ви гарантирам че разликата е коренна, когато човек присъства в такива моменти, когато брат ми бълнува!!! Мои приятелки също са били свидетелки и така сме му се хилили с часове!!!![]()
![]()
карах една Z8 незнам какво ми стана.......по-точно кое не ми стана..леле страшна колааааааааа![]()
dobrata novina dnes e 4e puskat biletie za ma4a levski 4elsi
gubihme angliiski
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Почва унуй по бтв-то днеска в 8 и такоата...ам ша е яко сигурно
Днеска, все още е нямало нещо, което да ме накара да се усмихна. Само каръщини и пак каръщини и преебавки. Много съм зле, признавам си го!
Поздравления, мила! =D> Айде сега да ни черпиш!!!Първоначално написано от krem4et0
![]()
МаиМуНкаТа каза:krem4et0 написа:
Лазанята ми беше невероятна.У дома си облизаха пръстите.
Поздравления, мила! Applause Айде сега да ни черпиш!!!
- Айдее
гладни ли ше неи държиш
сори това отгори не се получи както трябваше![]()
mm hubavotova koeto me zaradva nai mn`dnes be6e 4e se vidqh s borqna :P nishto osobeno de \
/
Тати смени интирнет доставчика.Най-накрая след толкова безнетски дни![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
dobrata novina e ot v4era-tq e che se zapoznam s edin "байкър"
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
a i oshte edna dobra novina: dvama ot sk8urite,koito me kefqt adcki mn uchat v moeto daskalo..mmmmmm super![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
добрата новина е, че ударих 2 бири и си направих една яка серийка в парка след даскало.. еххх.. тоя скейт ми стана наркотик![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Намерих с какво,почти навих мама и май ще си правя половината коса лилава
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио