.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    mila ot mars
    Guest

Moderated: Какво да правя? Прекалено много го обичам!

искам да споделя нещо с всички.от година и два месеца ходя с едно момче...много пъти сме се карали и сме си прощавали.напоследък пак се карахме и той казваше че го дразня и аз правя всичко възможно да не го ядосвам,но тои ми се качва на главата.неска ми звънна и ми заявява че разбрал че момичето с което ми изневери било болно.аз естествено се ядосах и му се развиках какво ме интересува и за кво ми го казва.аз мога да се държа добре а той не.и вечерта му се обадих и му казах че искам да говоря с него,той доиде и почнахме да спорим той променя постоянно номера и в телефона му и мисли че аз не го виждам,ходи в нейното училище тя му презвунява постоянно...и аз трябва да търпя всичко това...е не мога!и след като му казах всичко това той побесня,аз тръгнах да си ходя и той ме дръпна и почна да ме удря...след това ми каза да си ходя и аз му казах че няма да си ида.тогава той ме издърпа от колата и пак ме удари.единственото нещо което ме спира да го оставя е че прекалено много го обичам! моля ви посъветвайте ме нещо!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    toi te bie i se darji kato s jivotno s teb a ti se 4udi6 kvo da napravi6 ami otgovora e PROSTI4AK skasai s nego i si jivei jivota
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    как беше 'зарязвам' на английски ?

както и да е.. аз колкото и да обичам някой човек,не бих търпяла подобно отношение.. мани тфа за тая,ама да те удря..вече е прекалено. незнам как го понасяш.. тоя е някъф пълен идиот без да се обиждаш!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на iiirish
    ще ти кажа само едно: не можеш да обичаш човек, който не те уважава!

няма значение колко си привързана към него! просто го остави! сега може да те е ударил няколко пъти, а другия път може и по-сериозно да е! пък и това едва ли не "публично" изтъкване колко се притесняваме за тая с която ти е изневерил, изглежда жалко, просташко, селяндурско и прекалено мачовско, което е отвратително!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Никога, ама нигога момиче не бива да се удря...самото действие е показателно за недоразвит мозък, комплексарщина и тъпотия.Невъзможността да отговори на нападките с думи, го кара да отговаря с юмруци...ще ви таковам и биячите прости...келеши долни...още от първите пъти е трябвало да се сетиш да му биеш шута.Как ще я карате за напред а?Ти не си доволна, значи ще ядеш шамарите...да ги нямаме такива.НЯМА какво да мислиш.МАХАЙ се от него.По-добре сега и да страдаш, отколкото по-късно и да страдаш още повече...с теб сме

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Има си момчета които си заслужават. Ще ти дам пример с приятеля ми.. Мил..Търпелив. Приема всички мой нервни изблици като .. едната приказка само за да не се ядосвам още повече. Рядко се нерви..
    Никога не би ме ударил буден
    Понеже ме наби един път насън, ама това е друга тема. Дори леко смешна... Просто искам да ти кажа, че колкото и да го обичаш се прости с първата си любов понеже... Той не те заслужаВА

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто не можеш да си с такъв човек.Като нищо може да ти изневери,ако вече не го е напарвил.Незнам.Не може да те удря!Никой няма правото на това!Той НЕ те обича.Човек,обичащ половинката си никога не би я наранил.

Никога не трябва да позволяваш на момче да те удари. Няма значение колко много го обичаш, това не го оправдава. Може и да го обичаш, но това не му дава правото да се държи с теб като с парцал.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    София
    Нема такъв боклук.Махай го!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Kazaha mi,4e kogato mom4e ili m1j te ydari za edin mig cqlata tazi obi4 koqto q ima6 iz4ezva.....E,ne e taka,i mene me e ydrqlo gajeto mi (be6e se napilo)i az ne izdarjah i go zarqzah...Makar 4e go obi4ah mnogo i prodaljavam da go obi4am,oba4e nqkoi den i toi 6te sajelqva tei 4e Bii My 4yta na Toq taPAnaR!!!!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Няма какво друго да направиш освен да зарежеш приятелят ти не виждам как може да искаш да бъдеш с човек който не те уважава и е готов да те нарани.Скъсай с него това е комплексарско да бие жена аз никога не съм удрял момиче и немисля да го правя.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Зарежи го... има достатъчно много момчета, за да ходиш с тоя пуяк...

Предполагам, че и в училище не ти върви...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си