искам да споделя нещо с всички.от година и два месеца ходя с едно момче...много пъти сме се карали и сме си прощавали.напоследък пак се карахме и той казваше че го дразня и аз правя всичко възможно да не го ядосвам,но тои ми се качва на главата.неска ми звънна и ми заявява че разбрал че момичето с което ми изневери било болно.аз естествено се ядосах и му се развиках какво ме интересува и за кво ми го казва.аз мога да се държа добре а той не.и вечерта му се обадих и му казах че искам да говоря с него,той доиде и почнахме да спорим той променя постоянно номера и в телефона му и мисли че аз не го виждам,ходи в нейното училище тя му презвунява постоянно...и аз трябва да търпя всичко това...е не мога!и след като му казах всичко това той побесня,аз тръгнах да си ходя и той ме дръпна и почна да ме удря...след това ми каза да си ходя и аз му казах че няма да си ида.тогава той ме издърпа от колата и пак ме удари.единственото нещо което ме спира да го оставя е че прекалено много го обичам! моля ви посъветвайте ме нещо!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!