.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    TattosS_Girl
    Guest

Бихте ли ...

Обръщам се и към момичетата и към момчетата...Бихте ли си направили татуировка с името на гаджето си..не е ли нещо прекалено..говоря за вазраст 16-18 г...а и имали такива във форума???

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    ne bih 6toto ako skasame sled vreme toq tatos 6te mi navqva lo6i spomeni ina4e bih se tatoiral
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това е тъпо и изтъркано ... не, не бих
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Pestavam si ne6to ot tipa obi4am Ia6a

Мега фен Аватара на iiirish
    временна като тези, които ги правят за по два-три месеца да! но такава, която ще ми остане доживот... категорично не!

Не се е появил човек, който да обичам достатъчно, за да си направя татуировка с името му. Иначе бих си направила, но вероятно не постоянна.

Супер фен
    Predi nqkolko meseca nie s moq priqtel se tatuirahme,no ne imenata,a vseki si izbra razlichna i si gi napravihme na edno i sushto mqsto.No tatuirovka s imeto na gadjeto.....ne sum mnogo "za",tui kato ne znaesh edin den kakvo moje da stane,po kakuv nachin shte se razdelite i t.n.,a kato napravish tozi beleg vurhu tqloto si toi,shtesh-neshtesh shte ti ostane za cql jivot(e,moje i chrez operaciq da q premahnesh)i dori da iskash da zabravish za tozi chovek tova nqma da e vuzmojno,tui kato malko ili mnogo kato poglednesh tatosa shte se seshtash za nego,za hubavite i za loshite momenti.....A ti moje da ne iskash nishto da ti napomnq za tozi chovek,a pri polojenie,che si tatuirana,tova shte e nevuzmojno i shte ti e mnogo kofti!E,moje i da ne se razdelite,da si ostanete zaedno i da suzdadete semeistvo,no znaesh li.....Puk i drugoto-predstavqsh li si edin den da se omujish za drug i toi postoqnno da gleda imeto na tvoq liubim cql jivot kak mislish shte se chuvstva?!?Nqma da mu e izobshto priqtno!Taka che mnogo dobre trqbva da si pomislish predi da go storish,za da ne e edin den da sujalqvash.......Az primerno sega iskam-ne iskam vinagi kato pogledna moqta tatuirovka shte se seshtam za priqtelq mi nishto,che ne e s imeto mu,a si predstavqm ako beshe i s imeto......Ako se razdelim edin den prosto dori i da iskam da go zabravq,tova shte e nevuzmojno......Nie dulgo obmislqhme dali da go napravim,mnogo si bqhme govorili,che ako se razdelim shte e mnogo trudno,no se reshihme i go storihme.Pomisli mnogo dobre i reshi kakvo shte pravish

Голям фен
    Град
    Бургас
    За татуировка съм си мислил доста...и даже ще си направя тази есен...но с името на гаджето не...с името на децата ми (ако имам)...да...но не и на гаджето...разделяме се след примерно 3 месеца...и кво правим в случая???

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Принципно не съм голяма привърженичка на татуировките. Тъпо е и да татуираш името на приятеля си, защото не се знае дали след време няма да се разделите. И ако това се случи тази татуировка остава за цял живот и няма да ти е особено приятно да я гледаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Аз лично не бих.
    Приятеля на сестра ми с който ходи вече близо 5години има татус с неината буква на рамото.
    Аз лично не бих рискувала. То ако ще е така сигурно след години ще съм обрисувана : Асмат 2000, Пешо 2002, Санхо 2010.
    Хах ... И т.н.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Много пъти съм си мислила, че ще е хубаво да гледам татуирано името на приятеля си, но само докато съм с него. Значи бих си направила временна, но не и истинска.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Бихте ли ...

Цитирай Първоначално написано от TattosS_Girl
    Обръщам се и към момичетата и към момчетата...Бихте ли си направили татуировка с името на гаджето си..не е ли нещо прекалено..говоря за вазраст 16-18 г...а и имали такива във форума???
    Ne , ne bih si napravil , dori ako se ojenq

татуираната
    Guest
    Не прави тази грешка...

Аз съм на 17 и имам 3 татуировки с имена на бивши гаджета, сегашното не съм си татуирала, ама то се повтаря и с името на първото. Така или иначе не мисля повече да си татуирам имена на гаджетата. След време когато си имам бебче ще си сложа неговото именце някъде около пъпчето.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne bih.. Vijte kakvo pravqt zvezdite svetovnoizvestnite.. tatoirat se berzrazborno i posle se probvat da gi zalichavat.. Tipichen primer Pamela Anderson.. ili Andjelina Djoli.. Typo e.. Ne bih jelala sled vreme ako se razdelim (ne dai si Boje).. taq tatoo da mi navqva hubavi i bolezneni spomeni..

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi az imam 2 tatuirovki i nikoga ne bih si napisla imeto na gajeto mi vurhu tqloto si za6toto lubovta idva i si otiva!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    Stz
    Не в никакав случай!Първо че татуировката ще ти остане завинаги...а за човека до теб не се знае колко ще е!Много смешно тъпо и изтъркано!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Фен
    Град
    out of the reality
    Ами аз лично не бих.За тази възраст не са особено характерни дългите връзки.И не мисля че си заслужава.Татуса си остава за цял живот все пак.А и все някога ще съжаля че съм си я направила и то заради нещо мимолетно...
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Първото,което е не бих си направила въобще татус,защото не ме влечат особено,а отностно името на гаджето,мисля че не бих,защото всичко в живота е преходно и в повечето случаи,сегашното гажде се превръща в едно от всички...така че няма смисъл,според мен A и има доста по-хубави начини да му покажа,че го обичам:}
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на koalka
    По принцип аз не съм фен на татуировките.Но временна да кажем за 6 месеца защо не?Но това не означава,че не го обичам.

Повече от фен

Re: Бихте ли ...

Цитирай Първоначално написано от TattosS_Girl
    Подобни ексцесий са се правили едно време в казармата -- 'Набор `63 рийш`и' и са доста модерни сред малцинственото население... 'Обичам Станка', 'Обичам Алдайр Маламашев', 'Спас е педерс /без 'т' накрая/'... е можеби без последното...
    Ако те кефи -- направи си. Ще има с какво да се хвалиш пред колегите в ДИТЦ.

Да се татоираш с нечие име е адски глупаво... освен ако те кефи да приличаш на ходещ банер...

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    dosta banalnooo ima i po-hubavi nahini da pokajesh na nqkoi ,che go bichkash inache za choveka v koito sum nikoga nqma da sujalqvam dori i da se tatuirame na ednakvi mesta da kajem ( koeto nqma da stane shetoto i 2 ne sme fenove na tatuirovki) zashtoto nikoga nqma da si promenq chuvstvata kum nego
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    ne bih 6toto ako skasame sled vreme toq tatos 6te mi navqva lo6i spomeni ina4e bih se tatoiral
    Не бих, или поне така мисля за сега де ...
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Град
    София
    Не бих, най малкото след години ще изглежда малко комично

Има ли желание, има и начини!

Голям фен
    Град
    София
    А...не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми