Predi nqkolko meseca nie s moq priqtel se tatuirahme,no ne imenata,a vseki si izbra razlichna i si gi napravihme na edno i sushto mqsto.No tatuirovka s imeto na gadjeto.....ne sum mnogo "za",tui kato ne znaesh edin den kakvo moje da stane,po kakuv nachin shte se razdelite i t.n.,a kato napravish tozi beleg vurhu tqloto si toi,shtesh-neshtesh shte ti ostane za cql jivot(e,moje i chrez operaciq da q premahnesh)i dori da iskash da zabravish za tozi chovek tova nqma da e vuzmojno,tui kato malko ili mnogo kato poglednesh tatosa shte se seshtash za nego,za hubavite i za loshite momenti.....A ti moje da ne iskash nishto da ti napomnq za tozi chovek,a pri polojenie,che si tatuirana,tova shte e nevuzmojno i shte ti e mnogo kofti!E,moje i da ne se razdelite,da si ostanete zaedno i da suzdadete semeistvo,no znaesh li.....Puk i drugoto-predstavqsh li si edin den da se omujish za drug i toi postoqnno da gleda imeto na tvoq liubim cql jivot kak mislish shte se chuvstva?!?Nqma da mu e izobshto priqtno!Taka che mnogo dobre trqbva da si pomislish predi da go storish,za da ne e edin den da sujalqvash.......Az primerno sega iskam-ne iskam vinagi kato pogledna moqta tatuirovka shte se seshtam za priqtelq mi nishto,che ne e s imeto mu,a si predstavqm ako beshe i s imeto......Ako se razdelim edin den prosto dori i da iskam da go zabravq,tova shte e nevuzmojno......Nie dulgo obmislqhme dali da go napravim,mnogo si bqhme govorili,che ako se razdelim shte e mnogo trudno,no se reshihme i go storihme.Pomisli mnogo dobre i reshi kakvo shte pravish