- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Всички мъже ли са dickheads :)?
хмм стана ми интересно...
Всеизвестно е с коя си част мислим ние мъжете, таа въпроса ми е следния
Какво е вашето мнение по въпроса (към жените се ориентирам
), и дали сте срещали някой който да е различен или поне да се опитва да бъде такъв?
![]()
Аве ти явно сред такива живееш щом питаш.. ама им аи други! Малко попораснали![]()
moje bi.ne poznavam vsi4ki muje na taq planeta,4e da kaja.no smqtam,4e i jenite ne sa po-razli4ni.vajnoto e tova da ne ti e edinstvenata cel v jivota.
не всички мъже са идиоти, просто се правят на такива![]()
Мдаммвсички сме таквизе
.
2т. системно
Ей, лайногреб. Кажи де живейд, да тойда да те изрумбя яко в мръснатати черна дупка, лайняр нещастен!
da i az taka mislq 4e pove4eto(za tiineidgarite stava vapros)se stremqt a napravqt vpe4atlenie po mnogo idiotski na4iniПървоначално написано от со куул
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не всички мъже са такива. Останали са и някои нормални, които не мислят само и единствено за секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И за тва ходиш с 27 годишен пораснал идиотПървоначално написано от marina star
![]()
не всички са идиоти... повечето са. аз не познавам някакъв нормален тип, заради средата в която живея. кво да се прави? не се среща често и добри момичета. може би целия проблем е в нацията направо. хаха.. абе незнам.
и да е на 27 или на 50... има доста идиоти. само това ще ти кажа.
Jenite kazvat-"majete mislqt s onaq si rabota"e sega razbiram 6to jenite ne mislqt!!!
Ako se 4ustva6 dobre ne se pritesnqva6 6te ti mine!!!)))
pi4 grow up
Еми..има такива..малко сме но..
***РЕКЛАМА***