.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

mnogo oburkana
    Guest

Gadjeto na nai-dobrata mi priqtelka

minaloto lqto as i nai-dobrata mi priqtelka(shte q nareka M.)se zapoznahme s edna kompaniq ot momcheta na vuzrast 18-20 sichko vurveshe prefektno staname si dosta dobri priqteli vijdahme se chesto dokato tazi godina 31 avgust bratovchedka mi imashe rojeden den tam se sabrahme vsichki edno ot momchetata(shte go nareka P.)me svalqshe as ne mu pusnah zashtoto znaeh che M. e mnogo vlubena v nego obache vecherta izleznah navun da se poosveja zashtoto vutre beshe mnogo jega i toi doide stisna mi rukata udarime i mi kaza che ako ne trugna s nego nqma da vidq priqtelkata si nikoga poveche nasila trugnah s nego samo za vecherta vidqh q che strada obache me beshe strah da i razkaja vsichko kakto i da e razkazah i i tq ne povqrva reshi che zloslovq streshto nego zashtoto go mrazq i se skarahme na sledvashtiq den toi behse trugnal s neq obache vecherta as kato se pribirah kum nas toi me chakashe pred vhoda i bukvalno me prebi(dobreche nashitq bqha v chujbina)ne izlizah 2 sedmici ot nas za da ne mi se vidqt ranite doide 15 septemvri ii v uchilishte se sreshtnah s M. tq neiska da mi progovori,a otdelno i do den dneshen me e strah da izlqza ot nas za da ne me prebie otnovo karam bratmi da me izprashta do uchilishte vupreki che e po-maluk ot men.Iskam da si vurna priqtelkata no nemoga!! PS:neznam dali tazi tema e za tuk obache trqbvashe da si izleq dushata

Guest

Re: Gadjeto na nai-dobrata mi priqtelka

tuk ima samo edin izhod roditeli ili policiq

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Ако само седиш и нищо не правиш,ще стане по-зле.Говори отново с приятелката си,кажи й за това,че те е бил пак,въобще говори с нея докато те чуе.А и честно казано не вярвам да бие само теб,това може да се случи и с приятелката ти.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest

Re: Gadjeto na nai-dobrata mi priqtelka

Kakav e toq idiot??Opitai se da kajesh na priqtelkata si kakvo stava??Tuk ima samo EDIN IZHOD-NEZABAVNO KAJI NA RODITELITE SI ILI UVEDOMI POLICIQTA,A AKO SI NEPALNOLETNA ,A KAKTO TI KAZVASH TOI E NA 20 toi trqbva da vleze v zatvora,a ako ne ti povqrvat poiskai da ti napravqt test s detektora na lajata,takav ima v Balgariq!USPEH! :-k

Мега фен Аватара на iiirish
    тоя е пълен идиот щом прибягва до подобни драстични средства! и както казаха по-горе единствения начин са родителите!

Град
    Far away
    Mi i policiqta e variqnt su6to taka i da se opla4e6 na tvoi po-golemi priqteli...
    I da vi kaja ne se zanimavaite s takiva prostaci...koito 4rez nasilie....se opitvat da re6at vsi4ko stoite na strana ot tqh!
    Танцувай с мен, богиньо бяла,
    жарава бясна постели.
    Как мога да не вярвам в Рая,
    щом тази лудост носиш ти!

Кажи на родителите си и след това на полицията. Не му позволявай да се отнася така с теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Mi ako priqtelkata ti e skysala s tova mom4e po vsqkykv na4in se opitai da si pogvori6 s neq obqsni i vsi4ko i ikaji koe e po vajno va6eto priqtelstvo ili edno mamino detence sviknalo da ima vsqko momi4e koeto si iska makar i 4rez nasilie !A otnosno poboq kaji na va6ite ne vqrvam da te ostavqt v takyv moment !Mn kofti situaciq!UspeH!!!
    Не Се НаТиСкАй Не Те ИсКам Ти Не МоЖеШ Да ДоКоСнЕш МоЙтО сЪрЦе, ПрАвИш Ми сЕ На МнОгО уМеН ВрЕмЕ е Да ГуШкАм сАмО мОйТо МоМчЕ!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кофтии раута .... намери си нови приятели и тези ги заеби !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мен полицията нщо няма да направи ама както и да е!Поне пробвай,но задължително кажи и на ваще!И обяснявай на приятелката ти,докато не осъзнае че й казваш истината!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

mnogo oburkana
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    кофтии раута .... намери си нови приятели и тези ги заеби !
    as dobre gi zarqzah obache toi ne me ostavq namira...opitah da obqsnq na priqtelkata mi no qvno tq mnogo go obicha i se oshte ne sa skusali otnosno roditelite v chujbina sa i shte trqbva da govorq s lelq mo

Повече от фен
    Abe qsno roditelite ti sa v 4ujbina,sledovatelno policiqta,da ama taq razpraviq zamesena i s policiq 6te ostavi otpe4atuk v tvoeto suznanie,az ti predlagam da iz4aka6 po povod priqtelkata si,druj se dostoino i estestveno pred priqtelkata si,ne i se obesnqvai nito i se moli,taka samo se unijava6.a dokolkoto tova mom4e ima drugi sredstva za samoza6tita..,moje6 sy6to da izbqga6 ot nego,ne e sramno.

mnogo oburkana
    Guest
    ami predi malko goovrih s lelq mi i kaza che shte govori s lelincho i shte go opravqt i kaza che utre moga da izlqza kadeto si iskam(bez da se plasha ot nego lelincho shte go opravi) i da ne ze zanimavam s priqtelkata mi tq shte razbere che e sburkala

mnogo oburkana
    Guest
    Blagodarq na vsichki za pomoshta! =D>

PO dobre razkaji vsichko na policiqta i podai jalba sreshy nego da my zabranqt da se doblijava do teb.Taka shte se spasish ot nego inache trqbva da jiveesh postoqnno v strax
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

mnogo oburkana
    Guest
    ani88 prava si obache kakto TraPPed kaza shte mi ostane otpechatuk v suznanieto

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    oleee ne mojesh da ostavish neshtata taka ! trqbva nezabavno da se opla4e6 na policiqta,roditelite ti sashto trqbva da razberat estestveno !tozi trqbva da si ponese nakazanieto.a taq tvoq priqtelka ne moga da q razbera...prosto tolkova li e tapa(s izvineniq),4e ne moje da ti povqrva!?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи на вашите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си