- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Gadjeto na nai-dobrata mi priqtelka
minaloto lqto as i nai-dobrata mi priqtelka(shte q nareka M.)se zapoznahme s edna kompaniq ot momcheta na vuzrast 18-20 sichko vurveshe prefektno staname si dosta dobri priqteli vijdahme se chesto dokato tazi godina 31 avgust bratovchedka mi imashe rojeden den tam se sabrahme vsichki edno ot momchetata(shte go nareka P.)me svalqshe as ne mu pusnah zashtoto znaeh che M. e mnogo vlubena v nego obache vecherta izleznah navun da se poosveja zashtoto vutre beshe mnogo jega i toi doide stisna mi rukata udarime i mi kaza che ako ne trugna s nego nqma da vidq priqtelkata si nikoga poveche nasila trugnah s nego samo za vecherta vidqh q che strada obache me beshe strah da i razkaja vsichko kakto i da e razkazah i i tq ne povqrva reshi che zloslovq streshto nego zashtoto go mrazq i se skarahme na sledvashtiq den toi behse trugnal s neq obache vecherta as kato se pribirah kum nas toi me chakashe pred vhoda i bukvalno me prebi(dobreche nashitq bqha v chujbina)ne izlizah 2 sedmici ot nas za da ne mi se vidqt ranite doide 15 septemvri ii v uchilishte se sreshtnah s M. tq neiska da mi progovori,a otdelno i do den dneshen me e strah da izlqza ot nas za da ne me prebie otnovo karam bratmi da me izprashta do uchilishte vupreki che e po-maluk ot men.Iskam da si vurna priqtelkata no nemoga!!![]()
![]()
PS:neznam dali tazi tema e za tuk obache trqbvashe da si izleq dushata