.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен
    Град
    Луната

Трябва ми съвет.

Здрасти на всички чувствам се адски объркано харесал съм си две момичета.Ще ги нарека "R" и "L".И с двете съм в супер отношения но проблема е в друго."R" скъса с приятеля си с който имаха сериозна връзка преди два месеца и малко след това започнаха свалките между нас.Но разбрах че ходи с друго момче което пък ще заминава за дълго време за чужбина а нещата не са сериозни между тях.Скоро ходихме на дискотека с нея и с голяма компания и през цялото време си говорихме и танцувахме заедно.И се чудя дали да не се пробвам.Но от друга страна "L" ми харесва повече като характер и като визия изцяло като човек с който бих искал да бъда.Тя също си има приятел но ми беше казала че тръпката я нямало вече,а ние с нея си флиртуваме постоянно.Но днес я видях с приятеля й и се целуваха и прегръщаха просто незнам какво да си мисля.От друга страна има едно момиче което ме харесва характера й е супер и е хубава "Но" защо винаги има едно но,не ме привлича така както тези две момичета.Незнам просто какво да правя много съм объркан в главата ми е пълна каша.Моля ви дайте ми съвет.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    ami izberi tazi koqto nai-mn ti dopada i s koqto se chuvstvash po-dobre
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    WooW!!Naistina mn se obarkah...Neznam kakwo da te posavetvam...Sly6ai sarceto si...i dori to da ti kaje momi4e koeto si ima priqtel,bori se za neQ...Kasmet v izbora

Супер фен
    хихи ..браво,ве пич! ..хм..ами прецени с коя искаш да бъдеш,не си играй с тях така-избери и после сичко ще е ок,но според мене "Л" е най-добре
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    vzimai gi i dvete i karai da e veselo ))
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    хах ..така не може обаче
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Nali znae6 4e kato sedi6 na dva stola nakraq moje da se ozove6 na zemqta

Направете си 5-тица . Така ще бъде най добре. Иначе симпатизирам на Л. Щом си те кефи-давай. А пък ако те орежи, отиваш при Р. Тя ще бъде свободна, специално за теб. Айде де. Давай. Какво чакаш, да дойда с теб ли? Тръгвай !!!

Ако трябва да се изразявам с столове: когато седиш на два столо, падаш на земята. Затова, седни първо на първия стол (Л) ако се счупи или не ти е удобен, седни на втория (Р) Ясно!!!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    хихи ..браво,ве пич! ..хм..ами прецени с коя искаш да бъдеш,не си играй с тях така-избери и после сичко ще е ок,но според мене "Л" е най-добре
    Въпреки че "R" също ми харесва ми се иска да бъда с "L" но проблема е този който съм написал по горе.Има си приятел а незнам какво да правя в този случай дори и връзката им да е към края си.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами сваляй и двете и която първа скъса с приятеля си взимаи я!Наистина ти е много сложна ситуацията!Успех!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен

Re: Трябва ми съвет.

Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Здрасти на всички чувствам се адски объркано харесал съм си две момичета.Ще ги нарека "R" и "L".И с двете съм в супер отношения но проблема е в друго."R" скъса с приятеля си с който имаха сериозна връзка преди два месеца и малко след това започнаха свалките между нас.Но разбрах че ходи с друго момче което пък ще заминава за дълго време за чужбина а нещата не са сериозни между тях.Скоро ходихме на дискотека с нея и с голяма компания и през цялото време си говорихме и танцувахме заедно.И се чудя дали да не се пробвам.Но от друга страна "L" ми харесва повече като характер и като визия изцяло като човек с който бих искал да бъда.Тя също си има приятел но ми беше казала че тръпката я нямало вече,а ние с нея си флиртуваме постоянно.Но днес я видях с приятеля й и се целуваха и прегръщаха просто незнам какво да си мисля.От друга страна има едно момиче което ме харесва характера й е супер и е хубава "Но" защо винаги има едно но,не ме привлича така както тези две момичета.Незнам просто какво да правя много съм объркан в главата ми е пълна каша.Моля ви дайте ми съвет.
    Според мене по-добре се пробвай за "L" , ти сам каза,че повече ти харесва,а според мене с нея шансовете ти са по-големи!!!УСПЕХ!!!

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    Ako tolkova mnogo iska6 da si s "L" prosto q popitai dali ima nqkakuv 6ans da ste zaedno ili tq iska da si ostane s priqtelq... i Uspeh vse pak
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    хах ..така не може обаче
    moje moje s pove4e vaobrajenie staa vsi4ko
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Щом с тази, която те харесва не става химията...значи я махаме....
    "Л" си има приятел и нея я махаме...
    "Р" е свободна...харесвате се....ДАВАЙ с нея пък да видим какво ще стане :P

Мега фен Аватара на koalka
    Недей да се бъркаш в отношенията на двама души.Може би тя има чувства към приятеля си и иска да бъде с него.А и може да си навлечеш проблеми,ако той разбере,че я сваляш.Не е коректно.Опитай с първата,но ако не ти харесва...няма смисъл.

Мега фен Аватара на iiirish
    казваш, че второто момиче те привлича повече и като характер и като визия... да, но тя не е свободна! и дори и да казва, че нещата между нея и приятеля й не вървят, тя все още е с него! според мен можеш да се опиташ, тогава когато връзката им окончателно приключи. ако изобщо приключи, защото някой момичета дори и да не искат да бъдат с някой човек, просто нямат смелост да кажат директно "край"

Guest
    Послушай сърцето си!!! Помисли си коя най-много ти допада , с коя би се чувствал най-добре и така ще решиш по-бързо!

Голям фен
    Град
    София
    BINGO!!!! :P

Голям фен
    Град
    S o F i A
    6te se 4udi6 duglo mai..... izberi tazi,s koqto misli6 po-malko za drugata!
    ......izberi R
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Повече от фен
    Град
    Луната
    От последния път когато писах в темата ми се промениха много неща или по точно се случиха много неща.Относно "R" реших да се откажа от нея просто няма смисъл да се занимавам.Случиха се някои неща и просто реших да се откажа от нея.Пък и тук във форума някой беше дал съвета да избера тази с която мисля по малко за другата.За "L" започнах да хлътвам по нея все повече смятам че не съм и безразличен но ме тревожи факта че си има приятел.Дайте съвет какво да направя за да я спечеля.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Заеби ги и трите и търси четвърта о.О Ако не-ми блъскай си главата.

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си