.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    neznam...
    Guest

Axxx tegav00o mi e3e... ;<

nikoga i nikoga nqma da moga da prevuznogna smurta na mama...plakah vikah,kakv00 li na pravih s kogo li ne govorih nemoje i nemoje da mi pomogne nishty...hey taka si otide pred ochite mi...na 15 god a tq me ostavi...vseki bi kazal che se ima nqkoi do men da me podkrepq i neznam si kf0oo no tova ne e taka zashtoto vsichk0o za men izgubi smisil na tozi svqt shtom dori nqma hora koito da te podkrepqt i cenqt tqkuf kakufto si...Obichah...ahh obichih moga da tuvrq che usetih kakv00o e tova chustv0oo i kum mama i kum momicheto koeto shte ostane edinstven0oo i nepoftorim0o f moq jivot edva li nqkoga shte sreshna durga takava....vsichki shte mi kajat che jivota e pred men i ne se znae kakvo shte stane utre,no ne...az taka go chustvam surceto mi go podskazva i neznam i zashto mislq taka no e taka i nqma da se promeniiii....ammm kogato zagubih mama sreshtnah neq...amm chesn0o vi kazvam moje i grqh de e no si misleh vsqk0oo zlo za dobr0oo shtom tq si e otishla sigorn0oo e d0shl0 vremety da sreshna momichety koeto shte me napravi istinski shtastlif....i ne se strahuvah ot tova...Amm pravih i shte pravq vsichk0 za neq kakv00to i da se sluchi...bih umrql za neq vupreki che nqkoi shte kajat che sum lud i neznam si kakf0oo no taka go chustvam i tova e surecety mi i na nego ne moje da se diktyva kakv00oo da se pravi...Vseki put dori i nevolno da me naranqvashe tq me karashe da se seshtam za vsichk00 predi za kak tq e pochinala pred ochite mi i kak e bila nai skupoto f moq jivot...amm sigorn0o shte kajete che ne moje da se sravnqvat da suglasen sum no i dvete gi obichah prekalen00o mnog0oo...tolk0va che me boli za vseki put kogato si spomnq che sum i storil dori i malko zlo tazi misul me ubiva....molq da mi se prosti ako moje vischk0oto losh0oo kolk0to i da e f tozi jivt0ot.... (((( izivnqvam se aky temata ne e za tyk i za tova che sum pisal na US a ne BG no mi e tolkoz tadn0o che ne vijdal glavieturata...pojelavam na vsichki vi uspeh i na nikoi ama na nikoi ne pojelavam tova koeto az sum prejivql da mu se sluchi....

Take me away far away..!
    Guest
    Съжелявам за това което ти се е случило... Но не трябва да изпадаш чак в такива депресии! Всеки си има проблеми а твоя не е никак малкък,но просто не можеш да върнеш майка си!Живота е пред теб знам че ти е мъчно и те боли,но трябва да продължиш!100% имаш близки,които те подкрепят и ценят.Сега не можеш да го разбереш,защото си в печал.Но бъди смел и оптимист и всичко ще си дойде на мястото.Знам какво е да изгубиш близък човек(сестра ми )и аз бях като теб тя ми беше най-близкия човек на света обичах я безкрайно много(все още я обичам и няма да спра!)но знам че не мога да я върна...Бих дала всичко,но такъв е живота труден и изпълнен с изпитания!И вярвам че при теб всичко ще се оправи.Знам че болката остава завинаги...Но не се предавай!

Голям фен
    Това, което искам да ти кажа, не е за публично четене.Моля те, прати на "лични" някакъв имейл.

Голям фен
    vij sa..rano ili kusno horata umirat..6to da stradash za ne6to, koeto e neizbejno..ili 6te umre na 30/40 ili na 80/90...vs eedno e..vse 6te se mre..

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ole tova e ujasno.. sajalqvam mn no naistina-jivota e pred teb kolkoto i gadno da zvu4i
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

neznam...
    Guest

Съжалявам за загубата... аз дори не мога да си помисля да загубя майка си... не искам да си го мисля, но си го мисля, но и аз незнам защо...

Не падай духом, това е най-важното... колкото и тъпо да звучи, отивай на гроба й "да си говориш" с нея и си я представяй мислено.

Моите съболезнования.

Guest
    Разбирам те!Аз като бях на 12 загубих баща си и изпаднах едва ли не в депресия!Страх ме беше,че ще загубя и мама и като закъснееше дори с 10 минути и писах смс!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Много съжалявам за това, което ти се е случило.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами мога само да кажа съжалявам, макар че едва ли нещо ще се промени..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Naistina sajelqvam,no ne moga da kaja drugo osven 4e naistina jivotat e pred teb i ne biva da se ot4aiva6

vijdam 4e iska6 maika podarqvam ti moqta gore glavata i smelo napred
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си