.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Някой работил ли е

като разпространител на в.Седмична поща да сподели коректни ли са и как е работата като ''разпространител''?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Веднъж помогнах на един приятел, че имаше бая да разнася.
    Иначе той преди работеше там, вече не, и разправяше, че имало много ходене- логично, като се сметне, че във всяка пощенска кутия трябва да сложиш вестник.
    Дават ти определен район, в който да го разпространиш, но е хубаво да не пропускаш, да не хитруваш много много, защото имат познати или де да знам какви, които проверяват дали си сложил или не.
    Плаща се на 1 резнесен вестник или на час, не съм сигурен. Най-добре се свържи с вестника и питай.
    Успех.

Guest
    сигурен ли си че ти дават определен район или примерно според квартала дето живееш там?тва е много тъпо аз като живея в центъра и ме пратят в Дружба

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    сигурен ли си че ти дават определен район или примерно според квартала дето живееш там?тва е много тъпо аз като живея в центъра и ме пратят в Дружба
    Кво против друбжа бе? Ела и ще томбиме

Guest
    е нищо протифф ма е далече

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи как се ряазбереш с тях.
    Моят приятел примерно живее в квартаал ми, Лозенец, но е имало случай да разнася в "Иван Вазов". Обади им се и питай.

Guest
    ами мерси за информацията,ще им звънна,но сега нали са почивни дни и чак другата седмица,а на този твоя приятел имаш ли идея колко време му отнема да ги разнесе-цял ден ли го прави това или примерно след училище ли де да знам или като има време?щото в обявата пише ,че заплащането е в зависимост от разнесения тираж...значи колкото разнеса толкова няма определена бройка?

ти гледай да не те пратят в обеля. и то обеля 2!

ето пример колко съм далече, сега гледам Forecast на файърфокса и weather watcher-а и на двете за софя е "Partly Sunny 17~C"
    а при мен в обеля две термометъра на балкона показва 10~C вали и гърмят гръмотевици
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си