.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Тема: Narkoman li sam?

Guest
    bahti vaprosa abe ti da ne si se napu6il katyo si puskal temata

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не неси
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    Ami da sega kato se zamislq mai togava mn se bqh s4upil e ne 4e sega ne sam lele kvi gluposti sam pisal ujas 6te umra ot smqh

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    nqma ni6o lo6o da si pu6i6 trewata stiga da ne minaaa6 na ne6y po taka 6tot we4e moat da stanat qkite falowe koeto ne ti e w polza

Guest

Re: Narkoman li sam?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i az ve4e treta godina pu6a treva po4ti vseki den tova ozna4ava li 4e sam narkoman?
    Немисля,тревата е като цигарите

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе лек нормален ли си? ест. че не си наркоман. ..и аз пафкам трева.. наркоман си ако зимаш някои др работи...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Хаха да не си наркоман като пушиш от 3 години.. Не се излагай - много ясно че си.. Първо ше ти кажа че като бяхме на по 13-14 от циклене в квартала и чудене кво да правиме по цял ден като имаме по 1 лев почнахме да чадим.. което продължи до преди около половин година.. Което прави към 4-5 години чадене с най-голяма почивка от 4-5 дена(края на летата като спрат всичките български козове от фирмите и има само холандци(поне преди беше така)).. И какво става - един ден в който не сме чадили всеки е кисел, не му се прави нищо, дразни се на всичко... Друг пример - като чадиш от повече време толкова лесно си се разделяш с чадела си? Или си почнал все по-често да чадиш сам у вас и после да излизаш(много от приятелите ми са така сега).. Или като другия ти каже айде да чадиме викаш - скъп е чадела а тоя трябва да ми стигне до петък, щото тогава ше мога да си взема пак.. И все по-често почваш да се правиш.. Тия неща не можеш да ми ги отречеш понеже 90% от осъзнатия ми живот се движа сред такива хора, и ми е станало ясно всичко.. Та след всичките тия работи после ми обяснявайте че не се става наркоман от коз.. СТАВА СЕ!
    Както и от цигари.. Аз пуша от 2-3 години и сега ако стане нещо и не съм пушил а е вече примерно 2 следобяд ми е много по-скапано настроението, и се оправя чак като запаля(и тогава усещам истински кеф).. И тва тако не е наркомания..
    Така че ходете на некой друг да разправяте че не се става наркоман от такива неща.. ВСИЧКИ НАРКОТИЦИ(ЛЕГАЛНИ И НЕЛЕГАЛНИ) ТЕ ПРАВЯТ НАРКОМАН/ЗАВИСИМ(т'ва са синоними)..
    П.С. За глупаците които не правят разлика - едно е ПРИСТРАСТЯВАНЕ друго е ЗАВИСИМОСТ.. Аз примерно съм пристрастен към бирата понеже ме кефи.. Не че не мога без нея но ме кефи.. Както и към шоколада - когато има го налапвам целия.. като няма не ям с седмици.. А зависимост е когато не можеш без това нещо..
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    Така че не си правете илюзии..

Град
    SFC HC
    Ve4e na amfetite li im vikat "tvurdo" vui stiga e 4ovek nedei se izlagai taka.ti znaish li 4e v moito daskalo klasovete 10,11,12 vseki den se smazvat ot amfeti,ais4eta apuk za maseta nqma da ti govorq.Dneska naprimer drupnah 3 linii ais ,1 amfet i 1 mase i kvo mi ima?Da ne bi sq da sum po malko sasredoto4ena ili da sum polu4ila gur4 ili neshto podobno??kogato nqma v daskalo nqma ,nikoi ne izdrebnqva i tui podobni gluposti.Opomni se malko 4ove4e i vij jivota v BG kakuv e
    Хахаха я бягай бее.. намерил/а форум където всички са невежи и тръгнал да лъже.. СКРИЙ СЕ!! ICE в БГ?? Хахах сред най-големите отрепки и фенове на gabba, speedcore, drum'n'bass има само 1-2 които са пробвали айс и е било в чужбина(което също ми е под въпрос ама като е в чужбина не можеш да оспорваш :>).. А ти си седнал тука да ми разправяш че всеки ден тупаш айс ахаха.. Също като наркоманите на паметника дето разправят за килата White Widle у тях.. Тия глупости ги пробутвай другаде..
    Колкото до амфета - тежък наркотик е защото моментално води до пристрастяване(освен ако първия път не ти е бил гаден, ама ако не си се изхвърлил с количеството и си добре инструктиран да си мислиш само хубави неща не може да е гаден), съсипва ти сърцето и черния дроб(ГЛАВНО).Сега на 15-16 на колкото предполагам си, няма да имаш проблеми в никъв случай ама ше те питам пак като станеш на 25-30 и си със аритмия(най-малкото) и още 100 сърдечни проблема.. тогава ше си припомниш думите.. Пфф кво изписах 1000 реда за някъв смешник не знам ама..

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от DiSsReSpecT
    Естествено, че не си. Но по-добре спри, защото супер лесно се минава на твърдо в общия случай амфети ;/
    Ve4e na amfetite li im vikat "tvurdo" vui stiga e 4ovek nedei se izlagai taka.ti znaish li 4e v moito daskalo klasovete 10,11,12 vseki den se smazvat ot amfeti,ais4eta apuk za maseta nqma da ti govorq.Dneska naprimer drupnah 3 linii ais ,1 amfet i 1 mase i kvo mi ima?Da ne bi sq da sum po malko sasredoto4ena ili da sum polu4ila gur4 ili neshto podobno??kogato nqma v daskalo nqma ,nikoi ne izdrebnqva i tui podobni gluposti.Opomni se malko 4ove4e i vij jivota v BG kakuv e

Еййй ама ква си гъзарка, ква си готина като опъваш линии лелееей... Ама не мила, това не е да си наркоман, това е просто да си готин. Те и моите приятели от квартала така почнаха, всичките бяха голямото добрютру , и после просто ей- така минаха на херца... И нали са много готини сега не мязат на хора...
    Душице, не ти пожелавам да влезе твой прител у вас и да го гледаш в ръцете от страх да не свие нещо...
    Или да гледаш как някой напълно нормален човек изпадда в нервни кризи като не може да си намери амфети. Една моя позната е 1,80 и тежи 45 кила в момента, а и с главния нещо не е наред... Сега дърпаш линии и ти е кеф, но след време без линии въобще няма да може да ти бъде кеф... Познавам хора които ако не се насмъркат с амфети не могат да отидат на дискотека изобщо...Не могат да се забавляват, не могат да се чувстват добре без това... Пък и помисли си малко какво значи за организма липсата на сън, пълното изтощение... Сега не ти се струва кой знае какво, но ще става по- зле с времето...

Ама нищо, ти нали си пичка, кефи се там че си готина, нали амфетите не са дрога...

За автора- съгласна съм с BornFromPain. Ти си пристрастен най- вероятно. Е, наркоман ми звучи малко силно,но... Няма да е зле да спреш преди между ушите ти да е останало само дим... Или поне недей да пафкаш всеки ден. Кажи си- нещо от сорта на 2-3 пъти в месеца, или де да знам.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

narkoman li sam?

a e spored mene ne si narkoman 100% . ama predlagam da go razdava6 po-poleka s masur4etata 6toto ne e mn ok da se napu6va6 seki den.vij sq probvai parvo se napu6va6 prez den, prez dva, 1-2 pati na sedmica,2-3 na mesec i gotovo. ne e neobhodimo da pu6i6 i da si prestrasten. az li4no se napu6vam kato sam s qka kompaniq ili na kupon(diskoteka) ama da ti kaja 4esno dori i togava nqmam nujda da se napu6a za6toto sam si dostata4no(dori ponqkoga PREKALENO) otka4ena. moi 4ovek nau4i se da si pravi6 kupona i bez masur4e povqrvai vazmojno e

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ne .. no si trevoman
    и аз така мисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си