Хаха да не си наркоман като пушиш от 3 години.. Не се излагай - много ясно че си.. Първо ше ти кажа че като бяхме на по 13-14 от циклене в квартала и чудене кво да правиме по цял ден като имаме по 1 лев почнахме да чадим.. което продължи до преди около половин година.. Което прави към 4-5 години чадене с най-голяма почивка от 4-5 дена(края на летата като спрат всичките български козове от фирмите и има само холандци(поне преди беше така)).. И какво става - един ден в който не сме чадили всеки е кисел, не му се прави нищо, дразни се на всичко... Друг пример - като чадиш от повече време толкова лесно си се разделяш с чадела си? Или си почнал все по-често да чадиш сам у вас и после да излизаш(много от приятелите ми са така сега).. Или като другия ти каже айде да чадиме викаш - скъп е чадела а тоя трябва да ми стигне до петък, щото тогава ше мога да си взема пак.. И все по-често почваш да се правиш.. Тия неща не можеш да ми ги отречеш понеже 90% от осъзнатия ми живот се движа сред такива хора, и ми е станало ясно всичко.. Та след всичките тия работи после ми обяснявайте че не се става наркоман от коз.. СТАВА СЕ!
Както и от цигари.. Аз пуша от 2-3 години и сега ако стане нещо и не съм пушил а е вече примерно 2 следобяд ми е много по-скапано настроението, и се оправя чак като запаля(и тогава усещам истински кеф).. И тва тако не е наркомания..
Така че ходете на некой друг да разправяте че не се става наркоман от такива неща.. ВСИЧКИ НАРКОТИЦИ(ЛЕГАЛНИ И НЕЛЕГАЛНИ) ТЕ ПРАВЯТ НАРКОМАН/ЗАВИСИМ(т'ва са синоними)..
П.С. За глупаците които не правят разлика - едно е ПРИСТРАСТЯВАНЕ друго е ЗАВИСИМОСТ.. Аз примерно съм пристрастен към бирата понеже ме кефи.. Не че не мога без нея но ме кефи.. Както и към шоколада - когато има го налапвам целия.. като няма не ям с седмици.. А зависимост е когато не можеш без това нещо..