- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomognete kara me da var6q ne6ta koito ne mi haresvat
Zdraveite az sam na 15godini a gajeto mi e na 17!!!Nie s nego vodim polov jivot ot 1godina!!No naposledak me kara da pravq mnogo gnusni neshta naprimer:..da mu lija krakata tooi kazva 4e tova e negovata G-tochka,posle da mu pravq turska chekiq i drugi no me e sram da go napisha!Mnogo mi e nepriqtno no mnogo go obicham i ne iskam da se skarame zaradi tova!!osobeno tova s krakata mi e nerpqitno kamo li 4e imat lo6 vkus!Pomognete!
пфф.. ми поговори с него... друг начин няма..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
syglasna sym.pogovori i mu kaji 4e ne ti e priqtnoПървоначално написано от skate_warrior
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Поговори с него...закфо ше праиш неща които неискаш..
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
абе поговори с него! неможе да правиш неща които не ти харесват!обясни му най-нормално,ако не те разбере..според мен не му пука много за теб
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ох...sorry ама не можах да се сдържа!Ми единственото решение както казват и другите е да говориш с него,ако не те разбере значи не е момче на място и наистина не му пука усобено за теб!
П.П. А поне мие ли си краката преди да те накара да му ги излижеш?![]()
No Brain No Pain!!!
Какви са тези глупости? Правиш секс с приятеля си от 1 година, а не можеш да говориш спокойно за това с него. Как може да те кара да вършиш нещо, което не ти харесва, а да не му казваш. Глупаво е. Секса губи смисъл.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
chakaite malko sa .. kakvo mu e loshoto na turskite chikii .. tva ne e izvrateno !![]()
inache - tva s krakata , da
kakto kazvat drugite - pogovori s nego , ako uporstva i iska da mu praish sichkite prostotii mu kaji : adio Rio :P
След като си гадже с него и правиш секс, няма това искам, онова не искам. Той е господаря!
накарай го и той да направи нещо което не му харесва,и като направи физиономия му му кажи цхе и на теб не ти е приятно да вършиш некой неща който той иска от теб!и може да се разберете ако не го разкарай![]()
Ти утре като се омъжиш и мъжа ти се прибере потен и уморен от работа, ше тичаш да му правиш салата и да наливаш ракията нали? А сега се перчиш. Трябва да се свиква, че мъжа е господар и той определя правилата. Мен така са ме учили и нямам проблем с гаджетата, когато има правила още в началото и всеки си знае ролята.Първоначално написано от Anika85
Предлагам да му кажеш да си измие краката,преди да те кара да му ги лижеш!Трябва да имаш малко достоинство бе момиче!Осъзнай се!Накарай го той да оближе твоите...да види как се чувстваш!Мисля че ако му кажеш че ти е гадно и че няма да го направиш...няма да стане чак такав скандал!Пробвай се,но не му се оставяй!
Вземи един нахуйник и го обладай анално. Кво като не ми харесва![]()
sednete i pogovorete,mislq 4e 6tom si tolkova vreme s nego... trbqva da dyrji na teb sledovatelno ne trbqva da te kara da pravish neshta koito ti ne iskash i ne sa ti priqtni.
izwrate ni stee !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами кажи му,че нети е приятно.Ако те обича надали ще иска да правиш нещо,което не искаш ти.Говори с него
Казваш му, че не искаш да го правиш и това е. Никой няма право да те кара да правиш нещо, което не искаш и не ти е приятно.
Господар, ама друг път, аз сама съм си господар и никой друг. И щом едно нещо не ми е приятно, не го правя. още по-малко ще тичам като се прибере потен. Само зависимият човек би го правил. Една уважаваща себе си жена никога не би се принизила и признала, че има господар.Първоначално написано от Анонимко
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mn e zle mahai go
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХ ебаси гаврата мн ясно, че сички щи кажат говори с него... то просто няма кво друго, за кво пишеш теми, на които има само 1 отговор?
OMG е тоя е ебати изверга думайте там ако не, заеби и тва е нема стааш там помия я я.
Don't hate the player , hate the GAME!
kaji mu go!Ako toi te obi4a bi trqbvalo da te razbere!
Пиши, пиши.. да не вземеш да спреш за малко, че ще си подрониш авторитета. Да ти наспамят пощата дано..Първоначално написано от BeBeTo_F
Офффффффф кви са тия гнустни работи сигурно си е намерил друга и стебе почва да се забавлява и ти само![]()