Ще се опитам да бъда колкото се може по-кратка...
От юни месец тази година той е най-важния 4овек за мен...въпреки 4е много хора намират отношенията ни за странни,защото не ходим...излизаме заедно,ходя му на гости,целуваме се и т.н.,но не сме двойка...просто обстоятелствата не го позволяват...лятото бяхме много време в разли4ни градове,сега сме в разли4ни у4илища,когато аз имам 6 4аса,той има по 7-8...и става така,4е се виждаме отвреме на време...затова пък като се видим не си губим времето де
Проблема е там,4е на мен не ми харесва това положение...но по вси4ко ли4и,4е на него му е добре така и не изпитва нужда от промяна...или поне така си мислех...всъщност ве4е и аз незнам какво да мисля...когато искам да го видя той по4ти винаги е зает,а когато се видим не иска да си тръгвам...даже сега ми е сърдит,4е в4ера си тръгнах рано-рано от тях...няма друга в живота му...явно иска да е свободен или незнам...ве4е не ми е хубаво както преди...оби4ам го в това няма съмнение,но може би това положение дали ще го видя или не ме изнервя...просто се нуждая от съвет от страни4ен 4овек...