.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    zombie
    Guest

проблемчето ,което ме измъчва

Така... здравейте.
    Имам едно проблемче.Харесвам един човек от нашата компания с кого се запознах в началото на лятото.Той е мил,страшно забавен,много държи на верноста(в смисъл такъв мрази лъжите)...сега веднага не си мислете,че той е някакъв надут женкар батко ,не той е висок почти колкото мен и въобще не се държи като някакъв голям...абе знаете как са някой.За него възръста няма значение ,както и за мен.Аз осъзнах,че от една седмица се привързвам към него.Аз го харесвам много ,но не искам да му кажа,защото се опасявам,че ще се отчужди от мен и дори и приятели няма да можем да бъдем,ако и той не ме харесва.имам чувството ,че и той сякаш ме харесва.Как го разбирам ли:
    ами отваря ми вратата и ме пуска да мина първа,говори някак си мило с мен...абе и аз незнам точно.Обаче като се загледах(в едно и също училище сме) в него,го видях ,че това с вратата го прави и с друго момичета(май с всички).Незнам дали ме харесва и не искам да му кажа за да не се отчужди. Има 2-3 момичета,който също го харесват,а на мен ми казаха,че той харесвал едно момиче,но той лично не го е казвал пред мен.Кажете какво да правя

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: проблемчето ,което ме измъчва

Цитирай Първоначално написано от zombie
    Така... здравейте.
    Имам едно проблемче.Харесвам един човек от нашата компания с кого се запознах в началото на лятото.Той е мил,страшно забавен,много държи на верноста(в смисъл такъв мрази лъжите)...сега веднага не си мислете,че той е някакъв надут женкар батко ,не той е висок почти колкото мен и въобще не се държи като някакъв голям...абе знаете как са някой.За него възръста няма значение ,както и за мен.Аз осъзнах,че от една седмица се привързвам към него.Аз го харесвам много ,но не искам да му кажа,защото се опасявам,че ще се отчужди от мен и дори и приятели няма да можем да бъдем,ако и той не ме харесва.имам чувството ,че и той сякаш ме харесва.Как го разбирам ли:
    ами отваря ми вратата и ме пуска да мина първа,говори някак си мило с мен...абе и аз незнам точно.Обаче като се загледах(в едно и също училище сме) в него,го видях ,че това с вратата го прави и с друго момичета(май с всички).Незнам дали ме харесва и не искам да му кажа за да не се отчужди. Има 2-3 момичета,който също го харесват,а на мен ми казаха,че той харесвал едно момиче,но той лично не го е казвал пред мен.Кажете какво да правя
    Това с отварянето на вратата не е показателно. Това е въпрос на възпитание и стил. Иначе кажи му и въобще не се колебай, защото тези други момичета, който го харесват няма да те чакат да се престрашиш. Свестните момчета не са много, така че не го изпускай. Пробвай - пък каквото стане. По-добре сега, от колкото като си станете още по-близки и като се страхуваш още повече за приятелството ви.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest
    той знае ,за тези момичета ,че го харесват ,но казва,че той не ги харесва...

пак zombie
    Guest
    Плс.дайте ми още съвети... искам да чуя и мнението на други..

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    ами мила честно да ти кажа това с вратата е напълно нормално всяко едно момче с малко повечко възпитание го прави

а относно същноста на темата еми виж за още някои признаци че те харесва за да не прибързаш и после да съжаляваш също така може да говориш с някоя по-близка приятелка да му погледне поведението към теб отстрани и да ти даде съвет и самата тя да си каже мнението дали мисли че той те харесва и сама ще си прецениш как да действаш

айде успех от мен \/ \/ \/
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на iiirish
    малките жестове като отварянето на вратата или вниманието, може да ги прави всеки стига да е възпитан както трябва. от друга страна това би било показателно за някакви по-лични чувства, но при теб не е така. щом има друго момиче, щом се отнася и с другите момичета като теб...

живей си живота и гледай това момче да заема колкото се може по-малка част от него!

Guest
    Е сега какво-да се мъча да го забравя ли или да се надявам.При всички положения искам да си остана приятелка с него.

Мега фен Аватара на iiirish
    не мога да си обясня какво толкова още не разбрираш?! момчето се отнася към теб като към всички други момичета, ти самата го каза! тогава на какво се надяваш?! на пламенна и страстна любов?! той показал ли ти е с нещо, че имаш право да си мечтаеш за нея?! според мен не!

затова остави нещата както са си и запази приятелството по между ви

Мега фен Аватара на koalka
    Ами така както си написала за него е свестен човек и както ти каза ти е приятел.Просто трябва според мен да признаеш чувствата си,но ако е свестен наистина и ти е истински приятел няма да се одръпне от теб.Можеш и да му го намекнеш първо с действия,а после и да му го кажеш.Флиртувай с него.

мда и аз напр. отварям врати на жени давам им да слезат пради мене правя място това е просто васпитание неозначава че ги харесвам винаги сам бил такав просто му кажи как се чустваш нищо няма да загубиш! успех

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами така както си написала за него е свестен човек и както ти каза ти е приятел.Просто трябва според мен да признаеш чувствата си,но ако е свестен наистина и ти е истински приятел няма да се одръпне от теб.Можеш и да му го намекнеш първо с действия,а после и да му го кажеш.Флиртувай с него.

Супер фен

Re: проблемчето ,което ме измъчва

Цитирай Първоначално написано от zombie
    Така... здравейте.
    Кажи му!В края на краищата се живее един живот!Рискувай!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си