Така... здравейте.
Имам едно проблемче.Харесвам един човек от нашата компания с кого се запознах в началото на лятото.Той е мил,страшно забавен,много държи на верноста(в смисъл такъв мрази лъжите)...сега веднага не си мислете,че той е някакъв надут женкар батко ,не той е висок почти колкото мен и въобще не се държи като някакъв голям...абе знаете как са някой.За него възръста няма значение ,както и за мен.Аз осъзнах,че от една седмица се привързвам към него.Аз го харесвам много ,но не искам да му кажа,защото се опасявам,че ще се отчужди от мен и дори и приятели няма да можем да бъдем,ако и той не ме харесва.имам чувството ,че и той сякаш ме харесва.Как го разбирам ли:
ами отваря ми вратата и ме пуска да мина първа,говори някак си мило с мен...абе и аз незнам точно.Обаче като се загледах(в едно и също училище сме) в него,го видях ,че това с вратата го прави и с друго момичета(май с всички).Незнам дали ме харесва и не искам да му кажа за да не се отчужди. Има 2-3 момичета,който също го харесват,а на мен ми казаха,че той харесвал едно момиче,но той лично не го е казвал пред мен.Кажете какво да правя