.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Въпрос за военна комисия

Искам да ви попитам в кой кабинет се преглеждат(може би друга дума е подходяща за случая, но в момента не се сещам) тестисите - кожен или хирург и задължително ли е това?

Преглеждат ги в хирургическия кабинет. Задължително е. Както и бъркането в задника.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Глупости ! Много приятели са ми казвали, че нито ти пипат тестисите, нито ти бъркат в задника.. а и не ми пука - мен не ме хваща казармата

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Преглеждат ги в хирургическия кабинет. Задължително е. Както и бъркането в задника.
    Всъщност бъркането в задника не е задължително.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на Ziezi
    Мен в хирургичния ми ги стискаха,а в кожния само ми ги гледаха.Иначе тва за бъркането в задника е пълна простотия!Аз досега не съм чувал на някой да са му бъркали....
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Май никой не схвана тънката ирония...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Май никой не схвана тънката ирония...
    за какво трябва да ти проверяват тестисите-не мога да се сетя!

И ако си жена и искаш да станеш военна, какво пипат ти гърдите ли?ми тъпички въпроси ама любопитството...!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Пипат ти топките, за да проверят дали всичко си ти е наред. Тоест дали тестисите са на нормалното си място, дали нямаш някакво образувание...

Супер фен
    В кожния не ти ги пипат - там ти гледат паламарката дали не е спекла (мерят я с една линийка и ако е под определени сантиметри те правят пилот (щото иначе пречи на аеродинамиката). Ташаите ги дундурка белокос хирург за да установи колко са тегави - един войник трябва да има мъжки топки. После ти разчекват дупето и ти бъркат с клечка да проверят за хемороиди и дали не си гий (не пускат педераси в казармата) ако ти се разчекнал ануса те пращат май пехотна войска в Кърджали (при турците)
    2т. системно

хм.. не ти бъркат в гъза

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    как да не пускат бе...
    всички фуражки са педерасти...
    Те че са пендели така е. Влезеш ли в казармата постепенно с израстването в чин ставаш все по обратен. Обаче не приемат готови педераси, тва е се едно да те приемат направо като генерал.
    2т. системно

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ае какви са тези легенди за пипания, мерения...до колкото помня от мойта комисия, от всичките 30-40 човека, които бяхме там на никой нищо не са му направили. На мен само ми го погледна за 2 сек и толкова беше "обувай". Незнам при вас как е.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    В интерес на истината казармата би била много полезна за разни мамини синчета, на които им техните им снасят всеки ден яко кинти. Ротният ще ги направи хора...

Psycho Realm, прав си, ама точно тях няма да ги вземат, защото мама и тати плащат...

Guest
    Абе искам нещо да ви попитам... Аз съм

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Глупости ! Много приятели са ми казвали, че нито ти пипат тестисите, нито ти бъркат в задника.. а и не ми пука - мен не ме хваща казармата
    военната комисия е задължителна

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Еми щом казваш... бащата на един мой съученик е военен и е казал, че комисията за наборниците от 89-та нататък отпада
    А и я се замисли малко.. за какво ще ме проверяват и т.н., ако няма да влизам в казармата?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Еми щом казваш... бащата на един мой съученик е военен и е казал, че комисията за наборниците от 89-та нататък отпада
    А и я се замисли малко.. за какво ще ме проверяват и т.н., ако няма да влизам в казармата?

ок
    няма да спорем

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Хахаха аз тея дни тряя да ходя (малко съм позакъснял) и ще ви кажа кфо е станало
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Хахаха аз тея дни тряя да ходя (малко съм позакъснял) и ще ви кажа кфо е станало
    на теб разчитаме

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Фен
    Град
    Pico-Union District
    А за термина "мобилизация" чувал ли си?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Мобилизация... в България вече няма никакви военни машини. Взеха ни всичко ти ми говориш за мобилизация.. има кой да ни "пази"...

Голям фен
    Град
    Варна
    Бъди сигурен, че ще се намерят оръжия. Друг е въпросът - Дали няма да се гледа чак при евентуалната мобилизация?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    То оръжия нека си има.. като те бомбардират няколко изтребителя и като ти дойдат с танкове иди ги спри с обикновени оръжия...
    А за мобилизацията - ако стане нещо такова въобще няма да подбират кой е дюстабан, кой е гей.. дават ти оръжие и те изкарват на бойното поле..

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Мобилизация... в България вече няма никакви военни машини. Взеха ни всичко ти ми говориш за мобилизация.. има кой да ни "пази"...
    Хехе, мобилизацията поглъща всичко живо, което може да се бие, а това, че "няма никакви военни машини"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си