- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за военна комисия
Искам да ви попитам в кой кабинет се преглеждат(може би друга дума е подходяща за случая, но в момента не се сещам) тестисите - кожен или хирург и задължително ли е това?
Преглеждат ги в хирургическия кабинет. Задължително е. Както и бъркането в задника.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Глупости ! Много приятели са ми казвали, че нито ти пипат тестисите, нито ти бъркат в задника.. а и не ми пука - мен не ме хваща казармата![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Всъщност бъркането в задника не е задължително.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Мен в хирургичния ми ги стискаха,а в кожния само ми ги гледаха.Иначе тва за бъркането в задника е пълна простотия!Аз досега не съм чувал на някой да са му бъркали....
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Май никой не схвана тънката ирония...Първоначално написано от xaxo_xixi
за какво трябва да ти проверяват тестисите-не мога да се сетя!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
И ако си жена и искаш да станеш военна, какво пипат ти гърдите ли?ми тъпички въпроси ама любопитството...!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Пипат ти топките, за да проверят дали всичко си ти е наред. Тоест дали тестисите са на нормалното си място, дали нямаш някакво образувание...
В кожния не ти ги пипат - там ти гледат паламарката дали не е спекла (мерят я с една линийка и ако е под определени сантиметри те правят пилот (щото иначе пречи на аеродинамиката). Ташаите ги дундурка белокос хирург за да установи колко са тегави - един войник трябва да има мъжки топки. После ти разчекват дупето и ти бъркат с клечка да проверят за хемороиди и дали не си гий (не пускат педераси в казармата) ако ти се разчекнал ануса те пращат май пехотна войска в Кърджали (при турците)
2т. системно
хм.. не ти бъркат в гъза![]()
Те че са пендели така е. Влезеш ли в казармата постепенно с израстването в чин ставаш все по обратен. Обаче не приемат готови педераси, тва е се едно да те приемат направо като генерал.Първоначално написано от exploitedteen
2т. системно
Ае какви са тези легенди за пипания, мерения...до колкото помня от мойта комисия, от всичките 30-40 човека, които бяхме там на никой нищо не са му направили. На мен само ми го погледна за 2 сек и толкова беше "обувай". Незнам при вас как е.
В интерес на истината казармата би била много полезна за разни мамини синчета, на които им техните им снасят всеки ден яко кинти. Ротният ще ги направи хора...![]()
Psycho Realm, прав си, ама точно тях няма да ги вземат, защото мама и тати плащат...
Абе искам нещо да ви попитам... Аз съм
военната комисия е задължителнаПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Еми щом казваш... бащата на един мой съученик е военен и е казал, че комисията за наборниците от 89-та нататък отпада
А и я се замисли малко.. за какво ще ме проверяват и т.н., ако няма да влизам в казармата?
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
ок няма да спорем
Хахаха аз тея дни тряя да ходя (малко съм позакъснял) и ще ви кажа кфо е станало![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
на теб разчитамеПървоначално написано от Momchence
А за термина "мобилизация" чувал ли си?Първоначално написано от skate_warrior
Мобилизация... в България вече няма никакви военни машини. Взеха ни всичко ти ми говориш за мобилизация.. има кой да ни "пази"...
Бъди сигурен, че ще се намерят оръжия. Друг е въпросът - Дали няма да се гледа чак при евентуалната мобилизация?
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
То оръжия нека си има.. като те бомбардират няколко изтребителя и като ти дойдат с танкове иди ги спри с обикновени оръжия...
А за мобилизацията - ако стане нещо такова въобще няма да подбират кой е дюстабан, кой е гей.. дават ти оръжие и те изкарват на бойното поле..
Хехе, мобилизацията поглъща всичко живо, което може да се бие, а това, че "няма никакви военни машини"...Първоначално написано от skate_warrior
![]()