- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое би ви накарало да изневерите?
ako tq mi izneverqva za6to i az da ne izneverq???
Да,за себе си мисля,че е реално.Преди изневярата има разговор и раздяла.Ти самата си говорила с приятеля ти какво ти липсва.Променя ли нещо,ако сте женени?Пак говориш с него.И детето какво общо има,че не можах да разбера?Ащко само съжителствате и не се обичате и сте задно само заради детето,то то един ден ще го разбере.Свидетел съм на един такъв случай.Просто говориш със съпруга си и му казваш какво ти липсва!Секс,нежност и да не те пренебрегва.Това не оправдава изневярата.Има разговор,както казах!Първоначално написано от krem4et0
ako tq mi izneverqva za6to az da ne i izneverqvam ??? Kato se e.. s drug za6to az sane se e.. s drUGA ???
Do sega ne sam izneverqvala i ne znam kakvo bi me nakaralo da izneverq(dano i ne uznaq),a i ne bih iskala da naranq 4oveka do sebe si,za6toto go obi4am stra6no mnogo![]()
izkami se da ima pove4e kato tebe !!!!!!!
на колко години си,мила?Ако си на 16-17 те оправдавам-и аз преди 3-4 години мислех като теб.Но 1 дете променя много.А и бракт също променя много.Хайде като се ожениш ми кажи-същото ли е.И аз си мислех,че животът е черен или бял,че с разговор всичко се постига,но не е точно така.А има хиляди обстоятелства,които пречат на 1 раздяла,когато си женен да речем.Та то има разводи,които се точат с години!!! Това беше към Koalka.
Ni6to ne bi me nakaralo da izneverq na priqtelq si.Taka 4e nqma takava opastnost ot iznevqra.
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Има 1 нещо заради което вси4ки жени изневерявате и това са парите и недеите да ме убеждавате 4е не е така знам 4е всяка жена е готова на вси4ко за пари дори да се омъжи за 4овек с 20-30 години по стар.Примерно ако тя е на 27 ще се омъжи за 65 годишен мъж които има много пари в банковата си сметка.Това е от видяно и проверено
мнение.
ВЯРНО Е
липсата на чувства, нуждата от разнообразие...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тука обаче не съм съвсем прав.Ти докато си с приятелката ти примерно,тя може да види някой здравеняк,красавец,бе идеалния мъж общо взето и на момента да и се прииска да е с него,в тва не може да я упрекнеш,но тва е само а външното привличане,а то не е всичко според мен,тогава да не би тя да тръгни да го гони този и да зареже теб,не е така,тя си обича само теб,поне ако любовта е истинскаПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()