.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на iiirish
    любопитството и липсата на чувства

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Би ме накарало да изневеря, нуждата от нещо различно, от разнообразие. Но само физическа ще е изневярата, изобщо не ми пречи да обичам една жена, а да се разнообразявам и с други. Чувствата не се смесват

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    ako tq mi izneverqva za6to i az da ne izneverq???

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    момичета,това което казвате(че нищо не би ви накарало да изневерите) е много ама много хубаво.Но реално ли е?Представете си женени сте с дете и той ви пренебрегва,семейният живот става еднообразен и скучен,дори сексът вече е далечен спомен или неясен мираж.И вие сте самотни,чувствате се зле и искате силно мъжко рамо,на което да се опрате.Е,тогава може и да изневерите.Просто не казвайте такива силни думи като никога и нищо преди да обмислите всяка хипотетична ситуация,защото животът ще ви поднесе такава изненада,че свят ще ви се завие.Нищо лично-просто съвет от човек,на който животът е предложил доста негативни емоции,точно когато е мислел,че никога няма да се случи!
    Да,за себе си мисля,че е реално.Преди изневярата има разговор и раздяла.Ти самата си говорила с приятеля ти какво ти липсва.Променя ли нещо,ако сте женени?Пак говориш с него.И детето какво общо има,че не можах да разбера?Ащко само съжителствате и не се обичате и сте задно само заради детето,то то един ден ще го разбере.Свидетел съм на един такъв случай.Просто говориш със съпруга си и му казваш какво ти липсва!Секс,нежност и да не те пренебрегва.Това не оправдава изневярата.Има разговор,както казах!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    ako tq mi izneverqva za6to az da ne i izneverqvam ??? Kato se e.. s drug za6to az sane se e.. s drUGA ???

Повече от фен
    Do sega ne sam izneverqvala i ne znam kakvo bi me nakaralo da izneverq(dano i ne uznaq),a i ne bih iskala da naranq 4oveka do sebe si,za6toto go obi4am stra6no mnogo

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    izkami se da ima pove4e kato tebe !!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на колко години си,мила?Ако си на 16-17 те оправдавам-и аз преди 3-4 години мислех като теб.Но 1 дете променя много.А и бракт също променя много.Хайде като се ожениш ми кажи-същото ли е.И аз си мислех,че животът е черен или бял,че с разговор всичко се постига,но не е точно така.А има хиляди обстоятелства,които пречат на 1 раздяла,когато си женен да речем.Та то има разводи,които се точат с години!!! Това беше към Koalka.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Do sega ne sam izneverqvala i ne znam kakvo bi me nakaralo da izneverq(dano i ne uznaq),a i ne bih iskala da naranq 4oveka do sebe si,za6toto go obi4am stra6no mnogo
    И аз съм така,но все пак никой не е застрахован.Аз обожавам гаджето си и всеки миг в прегръдката му е рай.Всяка секунда без него е ад,но разсъждавам по-трезво.Все пак животът е това,което се случва докато си правим планове!

...

Ni6to ne bi me nakaralo da izneverq na priqtelq si.Taka 4e nqma takava opastnost ot iznevqra.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Има 1 нещо заради което вси4ки жени изневерявате и това са парите и недеите да ме убеждавате 4е не е така знам 4е всяка жена е готова на вси4ко за пари дори да се омъжи за 4овек с 20-30 години по стар.Примерно ако тя е на 27 ще се омъжи за 65 годишен мъж които има много пари в банковата си сметка.Това е от видяно и проверено
    мнение.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Когато не можеш да получиш едно нещо от един, го търсиш при друг. Обикновено този мотив води до изневяра.

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    ВЯРНО Е

Не са малко нещата, които биха ме накарали да изневеря...
    Всъщност май не съм срещнала човека, на който мога и да не изневерявам.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    липсата на чувства, нуждата от разнообразие...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Когато не можеш да получиш едно нещо от един, го търсиш при друг. Обикновено този мотив води до изневяра.
    Тука обаче не съм съвсем прав.Ти докато си с приятелката ти примерно,тя може да види някой здравеняк,красавец,бе идеалния мъж общо взето и на момента да и се прииска да е с него,в тва не може да я упрекнеш,но тва е само а външното привличане,а то не е всичко според мен,тогава да не би тя да тръгни да го гони този и да зареже теб,не е така,тя си обича само теб,поне ако любовта е истинска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си