- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Затварят О'Шипка
по-висока класа...зомбита...затварят?!?! да ги Е** у г***![]()
Remember the nature people
We who were persecuted
And we shall rise again
And we dance round, hand in hand
We are at one with the tides of the land
We are wild and we are free
вили за какво ново заведение, ъм.. това, за което аз си мисля ли или нещо друго ще е ..?
жалко за Щипката де, ама ще си намерим и друго място, където да се правят концерти![]()
алелуя.
Като нигога не сте припарвали на километър от нещо наречено "отговорност" или "бизнес" па камо ли да ви се е налагало да храните своето и няколко чужди семейства и тн. моля не се обаждайте. Човека ако ще на Трафик 2 ще си направи ресторанта, може да се напълни с чалгаресте ама поне те правят дебела сметка (по висока класа хора) ми не седят цяла нощ на една кутия цигари и да излизат навънка да си пият от скатаната пласмасова бира и ракия. Тва къв ше бъде бара не го решавате вие ми той, и честно да ви кажа на негово място нямаше да ми дреме на мура за авторските парчета на джанго зе.
2т. системно
Така и така за една седмица неможах да надникнаСега вече никога няма да мога.
Кофти... съжалявам за клуба ви.
![]()
За наща си зона доста пъти имаше заплахи от затваряне, защото е под един жилищен блок пълен с пенсионери и хора от "по-висока класа". За момента си стои на мястото и дано си остане.
Що се отнася до коментарите на русото чудо и бизнесмена:
It`s show time!
Дай някои идеи да отидем да мажем. Трябва да стане готен ревендж, но май не ми хрумва нищо брилянтно засега....Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Мачока е по лошия на тая снимка, ама некой ден ше зема да ви я покажа ако слушукате...Първоначално написано от DetE-Idi0t
2т. системно
'Концерт' е малко пресилено да се наричат изявите в клуба, ама нейсе..Първоначално написано от fake
инак кофти.. само не разбрах т'ва за 'по-високата' класа хора, някъде мернах в темата, ама не се зачетох..