- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- 1ЯТ МИ САЙТ, ВИЖТЕ ГО.
Направих супер дървен сайт, който много си ме кефи!
Не е нищо особено, но нали аз съм го правил...хах...
Надявам се да хвърлите едно око и да ми кажете мнението си тук или в книгата за госит, която е в началото:
www.jik-tak.hit.bg
що бе? мнооо си ме кефка сайт4ето![]()
Amateur . koi te bi po tikfata
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Затрий го, ужасен е.
на мен нищо не ми зарежда..![]()
![]()
![]()
На мен също не ми го зарежда със Firefox само под IE мога да го видя.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Noo e gotinichuk..kakto ti kazah..Bravo slunce![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
men p1k me kefi za ko da go trii??? kat ne ti haresva prosto ne vlizai v nego i gotovoПървоначално написано от Psycho Realm
)
Като за първи път е много добър. Сега на този можеш да се упражняваш за другите. Успех!!!
П.С. Може да сложиш форум.
Преди малко сложих анкета, както бях обещал.
www.jik-tak.hit.bg.![]()
Пробвай с IE, трябва да стане.Първоначално написано от [B
![]()
Има нови клипове на Краси Радков (най-различни яки роли) в раздел "Христосков и другите дебили".![]()
Ne se Bezpokoi Ne gubi6 Ni6toПървоначално написано от ELiTyYy
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
awe kato za parvi sait ne e mnogo zle.. no ima o6te kakvo da se jelaeПървоначално написано от p4elata_brumze
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Нов раздел "Аватари".
www.jik-tak.hit.bg
Хех, какво да си кривим душата, сайта е доста тъп, пълно с грешки, клиповете са адски жалки, retarded, недосмислици и т.н, не искам да се повтарям.Май засегнахме възрастовата граница, в която се намира p4elata_brumze.
Мерси, ще сме ти задължени години напред.Нов раздел "Аватари". Wink
Не знам защо си мислите, че да правиш сайт е нещо супер куул и вие покрай него ще станете супер куул, щото пичовете със "яките" сайтове супер куул. Като го гледам дава дори още по-големи възможности за критика... Като се почне с некадърния дизайн...няма да изброявам, някои хора вече го споменаха. Не виждам какъв е смисъла на цялото начинание и дълбоко вярвах, че на автора ще му дойде ъкъла в главата, но изглежда съм грешал. Та той дори и хостинг няма, нито домейн, един скрипт не можете да пусне на мизерното хит.бг
Каква възрастова граница, какви пет лева бре душко,ахахаха??!!?Първоначално написано от Psycho Realm
1. Правя го за кеф, не за слава. Това което казваш ти, явно с него описваш теб, то си личи и без това де...
2. Акъла ми е дошъл, но твоят явно не е...замисли се.
3. Няма нищо, но на кой му пука....правя го за кеф, нито ви задължавам да влизате, нито нищо...така че по-добре замълчи и помисли...някой да те е карал да влизаш, а ?!
4. Нали се правиш на велик...хайде покажи някой сайт, който ти си правил...или може би няма такъв, но критикуваш, а?![]()
az s IE go otvarqm... btw sig. li si 4e nqma kak da stane s mozilla ili opera?Първоначално написано от p4elata_brumze
p4elata_brumze, ти да не си от тези реотани, които ги правят в Албания?
Дизайнът е скапан, прилича на колаж от цветно блокче, тези "бутони" ги има точно на 5-6 млн. сайта и са толкова грозни, че ако погледнеш обезобразен труп, ще е по-хубав. Защо всички олигофрени са тръгнали да си правят MEGA COOL сайтовете в hit.bg, и после се бият в гърдите... "Виж, колко е як!". Но както и да е, като се опитваш да правиш нещо поне го прави със стил, а не като в случая: "Вижте как доволно се изсрах!" Цялата тази, така пропагандирана свобода на интернет, си е химера и макар да имаш хъс, обади ми се след 1 година, ако сайтът още съществува и има достатъчно голяма база, посещения и прочие лично ще ти предоставя хостинг, домейн, реклама и т.н. Англичаните имат една поговорка "Never argue with an idiot, he drags you to his level and beats you with experience".
А, p4elata_brumze още нещо, не винаги съотношението ъкъл и възраст е едно към едно...направи си справка с огледалото![]()
На мен ми го зарежда по-особено як начин, защото съм с firefoх. След това пробвах с Интернет Експлорер и открих, че дизайнът през firefox е много по-як.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Na men ne mi haresva osobeno,no sigurno stava za pyrvi.
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
сешташ се какво ми е мнението нали?