- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Инструмента отказва
Като съм с момиче ми става много трудно ... даже веднъж ептем отказа хуя.А когато си праскам чикий си става от раз що тъй да не би нещо да не е в ред в мен или е от притеснението.Вече ме е страх да си помисля как ще протече следващия ми полов контакт ами ако пак откаже?Какво да правя
Предполагам,че просто се притесняваш много.Не мисли толкова за пениса си(дали ти става или не),защото това не е възбуждащо и е вероятно да не ти стане.Мисли за момичетоА ако много се тревожиш за това,не си бий чикии 5-6 дни и ще ти става доста по-лесно.
ми пробвай с момчета да видиш дали ще ти стане
Inn0c3nCe
o povqrvai mi momichetata mnogo me kefqt,no mi se struva adski tupo da mi duha momiche a patlaka da ne stava i da ne stava ili ako stane mnogo trudno O_Opredpolagam e ot pritesnenieto no to stava vse po golqmo s vseki neuspeh
![]()
Не се притеснявай и не мисли за това как няма да ти стане.
Използвай фантазията си.Представи си какво може да стане след 30 мин.Ако имаш въображение може и нечие око да изкараш![]()
не го мисли толкоз![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Викам да понамалиш малко чикиите. Може да си го протъркал. Остави го на сухо до следващия ти полов контакт и ще е железен.
ми спри с чикиите и увеличи любовната игра
Не се притеснявай толкова и не го мисли. Мисли за момичето, а не дали ще ти стане.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
прави си по-малко чикии.
приятелят ми веднъж ми сподели, че преди като си биел всяка вечр чикии и свършвал по 3-4 пъти на другия ден ако му се отдавало възможност да чука някоя кучка, имал случай и да му омеква или въобще да не може да го вдига. явно при мъжете чикиите си оказват влияние доста при секса.
jenite nqma smisal da davat syveti svyrzani s 4ikiite - nau4ete se 4e tva nqq ni6to ob6to. ot li4en opit - pi4 vsi4ko ti e v glavata. straha i pritesnenieto. tva koeto napisa sqka6 sym go napisal az predi vreme. v interes na istinata nqma koi da ti pomogne, v slu4aq moje6 samo ti. ako ima6 postoqnna partniorka tq e taz deto trqq da te spasi. raltata e 4e kat po4ne6 seksa ili lubovnata igra, dolu "patkata" ti stava v na4aloto i kato doide re6itelniq moment - spada, nali? kaji na priqtelkata ti da te useti koga ti e stanal i vmesto da 4aka da svyr6i igrata napravo da te qhva. pri men taka se polu4i. az prosto ne 4uvstvah 4e mi e stanal, znaeh 4e sled malko e momenta i znaeh 4e vednaga 6e mi padne, tq oba4e me iznenada, ka4i se otgore i v bukvalniq smisal si "vze" tova koeto iska6e. a vednaj bqh li vutre.....vsi4ki problemi otidoha na vqtara. 4ikiite nqmat ob6to, no vse pak v edin den da prai6 po 3-4 , 4e i seks....prosto e mnogo, vodi do izmorqvane i t.n.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
pi4 malko laska6 za tui e tai
peri po 10 4ekii na den sled tui kat stane vreme da pompi6 6ti stava ot ras
i nagazi li sa i go nabii napravo s ta6acite ebiq i zaradi men gotin ili mi q
prati ti kat ne moje6 az moga nai6 kak mi stava ei maikata si ebalo.
Ебати малоумника...Намери си приятелка ве...чуждите ши зема ! Истината е да не праиш по толкоз чикий или въобще не прай мускули най-добре !
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
ПодкрепямПървоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Вземи Виагра.
Първоначално написано от NakoNakov
ЗНАЧИ първо искам да отбележа че съм намалил чикиите на много малко почти не бия.ВЕднъж на 5 дена на седмица даже...така че не е от това по 4 на куп не съм млатил.
А за виаграта хмм...и аз се тва се чуда но колок пари е откъде се купува и има ли странични ефекти как точно действа също така...
Просто според мен е от притеснение...то сърцето ми щеше да изкочи де :P нз що ... първо стана и после спадна и не стана повече и започнах да се притеснявам още повече.направо не ми се мисли за следващата авантюра притеснявам се че пак няма да стане и не мога да си го избия от главата...тъй че най добре да използвам нещо виагра или нз ... ама да няма някъв страничен ефект или нз...