.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Инструмента отказва

Като съм с момиче ми става много трудно ... даже веднъж ептем отказа хуя.А когато си праскам чикий си става от раз що тъй да не би нещо да не е в ред в мен или е от притеснението.Вече ме е страх да си помисля как ще протече следващия ми полов контакт ами ако пак откаже?Какво да правя

Супер фен Аватара на maybelline
    Предполагам,че просто се притесняваш много.Не мисли толкова за пениса си(дали ти става или не),защото това не е възбуждащо и е вероятно да не ти стане.Мисли за момичетоА ако много се тревожиш за това,не си бий чикии 5-6 дни и ще ти става доста по-лесно.

Повече от фен
    Град
    ;]
    ми пробвай с момчета да видиш дали ще ти стане

Guest
    Inn0c3nCe
    o povqrvai mi momichetata mnogo me kefqt,no mi se struva adski tupo da mi duha momiche a patlaka da ne stava i da ne stava ili ako stane mnogo trudno O_O predpolagam e ot pritesnenieto no to stava vse po golqmo s vseki neuspeh

Мега фен Аватара на koalka
    Не се притеснявай и не мисли за това как няма да ти стане.

Njago
    Guest
    Използвай фантазията си.Представи си какво може да стане след 30 мин.Ако имаш въображение може и нечие око да изкараш

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Свирка не помага ли?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    не го мисли толкоз
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Викам да понамалиш малко чикиите. Може да си го протъркал. Остави го на сухо до следващия ти полов контакт и ще е железен.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    ми спри с чикиите и увеличи любовната игра

Не се притеснявай толкова и не го мисли. Мисли за момичето, а не дали ще ти стане.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

карибска принцеса
    Guest
    прави си по-малко чикии.

приятелят ми веднъж ми сподели, че преди като си биел всяка вечр чикии и свършвал по 3-4 пъти на другия ден ако му се отдавало възможност да чука някоя кучка, имал случай и да му омеква или въобще да не може да го вдига. явно при мъжете чикиите си оказват влияние доста при секса.

Супер фен
    Град
    Burgas
    jenite nqma smisal da davat syveti svyrzani s 4ikiite - nau4ete se 4e tva nqq ni6to ob6to. ot li4en opit - pi4 vsi4ko ti e v glavata. straha i pritesnenieto. tva koeto napisa sqka6 sym go napisal az predi vreme. v interes na istinata nqma koi da ti pomogne, v slu4aq moje6 samo ti. ako ima6 postoqnna partniorka tq e taz deto trqq da te spasi. raltata e 4e kat po4ne6 seksa ili lubovnata igra, dolu "patkata" ti stava v na4aloto i kato doide re6itelniq moment - spada, nali? kaji na priqtelkata ti da te useti koga ti e stanal i vmesto da 4aka da svyr6i igrata napravo da te qhva. pri men taka se polu4i. az prosto ne 4uvstvah 4e mi e stanal, znaeh 4e sled malko e momenta i znaeh 4e vednaga 6e mi padne, tq oba4e me iznenada, ka4i se otgore i v bukvalniq smisal si "vze" tova koeto iska6e. a vednaj bqh li vutre.....vsi4ki problemi otidoha na vqtara. 4ikiite nqmat ob6to, no vse pak v edin den da prai6 po 3-4 , 4e i seks....prosto e mnogo, vodi do izmorqvane i t.n.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

svej mladej
    Guest
    pi4 malko laska6 za tui e tai
    peri po 10 4ekii na den sled tui kat stane vreme da pompi6 6ti stava ot ras
    i nagazi li sa i go nabii napravo s ta6acite ebiq i zaradi men gotin ili mi q
    prati ti kat ne moje6 az moga nai6 kak mi stava ei maikata si ebalo.

Град
    гр.Варна до кв.Владислав Варненчик . бунище номер 4 . зад колибата с надпис - При Батето
    Ебати малоумника...Намери си приятелка ве...чуждите ши зема ! Истината е да не праиш по толкоз чикий или въобще не прай мускули най-добре !
    "Всички болести
    идват от ядове,
    а ядовете
    от гадове"

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Пийни си Sprite и нема се плашиш Другия път опитай пак, ше земе па да стане

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Inn0c3nCe
    ми пробвай с момчета да видиш дали ще ти стане
    Подкрепям
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NakoNakov
    Вземи Виагра.

ЗНАЧИ първо искам да отбележа че съм намалил чикиите на много малко почти не бия.ВЕднъж на 5 дена на седмица даже ...така че не е от това по 4 на куп не съм млатил.

А за виаграта хмм...и аз се тва се чуда но колок пари е откъде се купува и има ли странични ефекти как точно действа също така...

Просто според мен е от притеснение...то сърцето ми щеше да изкочи де :P нз що ... първо стана и после спадна и не стана повече и започнах да се притеснявам още повече.направо не ми се мисли за следващата авантюра притеснявам се че пак няма да стане и не мога да си го избия от главата...тъй че най добре да използвам нещо виагра или нз ... ама да няма някъв страничен ефект или нз...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си