- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da razbera, 4e toi svar6va...
...6toto kato mu praq svirka i ne iskam mi se prazni v liceto ili p\o6te po zle - v ustata?
ми той може да ти кажеи да се дръпнеш..ама след тва той къде ще свърши?на пода..?
hahha na poda vikaПървоначално написано от Jenninka
ima mn mesta kadeto moje da svarshi
Love you Kris !!!
Уговорете се, за да не стане това което не искаш
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
когато ти каже, че свършва си го извади от устата и се мръдни съвсеееем малко назад - да видим къде ще те уцели![]()
Кажи му да ти каже, за да не се получи някоя неприятна за теб изненада.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
da i az mislq kato drugite 4e e nai-dobre da se razberete za tova nqma absolutno ni6to lo6o
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ще гълташ, няма къде да бягаш! то иначе не е интересно да му правиш свирки,.
Хем правиш свирка, хем ... да не свършва едва ли не. МОже да усетиш пулсации
Е това е истината. Ще усетиш пулсации , ще се втвърди още повече отколкото е втвърденПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
и ...би трябвало да свърши.
![]()
като сварши там кадето нетрябва и след няколко месеца ще разбереш че е свършилПървоначално написано от Анонимко
виж са ако си бил с тоя чожек пожече от два три пати и ти ще усешташ кога ще сварши кои кво да ми обяснява тва си се усеща и по поведението му
Пулсациите са ДОКАТО свършва ... чрез тях се изтласква спермата, драги децаПървоначално написано от ^DaRk_LaDy^
айде малко разсъдък вкарвайте в постовете си
![]()
Можеш да предвидиш по това, че члена се втвърдява още повече, момчето "стиска" краката си. Главичката става по-голяма, което няма как да не усетиш в устата си. И все пак да се дръпнеш точно когато той свършва е все едно да изметеш едно хубаво и после да се изс*реш отгоре![]()
Разберете се![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
тва не е ли когато свършваме вече ???Първоначално написано от Kulio Gangstera
2, 11 и 8 точка системно - бан
axhuhuaxhu az zalagam na lqvoto okoПървоначално написано от хехсхе
amiiiiiii ako mi se izprazni v ustata nqma absolytno nikakva opasnost da zabremeneq, nali?
НЕ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ОПАСНОСТ, ОСВЕН АКО СПЕРМАТА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ В ЕВСТАХИЕВАТА ТРЪБА И ДА ОСТАНЕ ТАМ,СЛЕД КОЕТО ТИ МОЖЕ ДА РЕШИШ ДА МАСТУРБИРАШ И ДА СИ НАВЛАЖНИШ ПРЪСТА И СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ ДА СЕ СТЕЧЕ И ДА ПОПАДНЕ НА ПРЪСТА ТИ, НО ТЪЙ КАТО Е БИЛА В СРЕДА, СХОДНА НА ТАЗИ ВЪВ ВЛАГАЛИЩЕТО ИМА ОПАСТНОСТ ДА Я ВКАРАШ ТАМ ЗАЕДНО С ПРЪСТА СИ И СТАНА БЕЛЯТАПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
.............................................Ес ествено, че няма никаква опасност
![]()
Тц тц тц .... Добре де като не знаеш можеш ли да забременееш или не , закво ходиш свирки да въртиш? НЕ Е ВЪЗМОЖНО ОТ СВИРКИ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ, ама щом не знаеш защо го правиш? Ами ако се забременяваше? Все едно да не знаеш от секс забременява ли се и въпреки това да го правиш. След 9 месеца лесно ше разбереш после. Тъй като мисълта ми стана малко сложна за ТЕБ ще ти напиша изводи:Първоначално написано от Анонимко
ИЗВОД 1:
Не прави неща , които не разбираш , щото не знаеш до какво може да доведе това
ИЗВОД 2:
От свирки не можеш да забременееш!
хахах да , ще имаш близнаци!
[ebati vie mai ne ste tuka za da davate saveti a za da se podigravate s decata. stiga deeeeeeeee