.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

kak da razbera, 4e toi svar6va...

...6toto kato mu praq svirka i ne iskam mi se prazni v liceto ili p\o6te po zle - v ustata?

Голям фен
    Град
    София
    ми той може да ти каже и да се дръпнеш..ама след тва той къде ще свърши?на пода..?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    ми той може да ти каже и да се дръпнеш..ама след тва той къде ще свърши?на пода..?
    hahha na poda vika ima mn mesta kadeto moje da svarshi
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Уговорете се, за да не стане това което не искаш
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    Stz
    Просто му кажи кат свършва да ти каже!Пък вече той да си мисли къде!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

хехсхе
    Guest

пффф

когато ти каже, че свършва си го извади от устата и се мръдни съвсеееем малко назад - да видим къде ще те уцели

Кажи му да ти каже, за да не се получи някоя неприятна за теб изненада.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    da i az mislq kato drugite 4e e nai-dobre da se razberete za tova nqma absolutno ni6to lo6o
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Гали му топките, като почнат да се втвърдяват като орехчета, значи финала наближава

ще гълташ, няма къде да бягаш! то иначе не е интересно да му правиш свирки,.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Хем правиш свирка, хем ... да не свършва едва ли не. МОже да усетиш пулсации

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    МОже да усетиш пулсации
    Е това е истината. Ще усетиш пулсации , ще се втвърди още повече отколкото е втвърден и ...би трябвало да свърши.

Re: kak da razbera, 4e toi svar6va...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...6toto kato mu praq svirka i ne iskam mi se prazni v liceto ili p\o6te po zle - v ustata?
    като сварши там кадето нетрябва и след няколко месеца ще разбереш че е свършил

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

awanturistkata{P}
    Guest
    виж са ако си бил с тоя чожек пожече от два три пати и ти ще усешташ кога ще сварши кои кво да ми обяснява тва си се усеща и по поведението му

Скромно мнение
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    МОже да усетиш пулсации
    Е това е истината. Ще усетиш пулсации , ще се втвърди още повече отколкото е втвърден и ...би трябвало да свърши.
    Пулсациите са ДОКАТО свършва ... чрез тях се изтласква спермата, драги деца айде малко разсъдък вкарвайте в постовете си
    Можеш да предвидиш по това, че члена се втвърдява още повече, момчето "стиска" краката си. Главичката става по-голяма, което няма как да не усетиш в устата си. И все пак да се дръпнеш точно когато той свършва е все едно да изметеш едно хубаво и после да се изс*реш отгоре

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Разберете се
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Гали му топките, като почнат да се втвърдяват като орехчета, значи финала наближава
    тва не е ли когато свършваме вече ???
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Guest

Re: пффф

Цитирай Първоначално написано от хехсхе
    когато ти каже, че свършва си го извади от устата и се мръдни съвсеееем малко назад - да видим къде ще те уцели
    axhuhuaxhu az zalagam na lqvoto oko

Guest
    amiiiiiii ako mi se izprazni v ustata nqma absolytno nikakva opasnost da zabremeneq, nali?

Guest
    amiiiiiii ako mi se izprazni v ustata nqma absolytno nikakva opasnost da zabremeneq, nali?
    НЕ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ОПАСНОСТ, ОСВЕН АКО СПЕРМАТА НЕ ТИ ВЛЕЗЕ В ЕВСТАХИЕВАТА ТРЪБА И ДА ОСТАНЕ ТАМ,СЛЕД КОЕТО ТИ МОЖЕ ДА РЕШИШ ДА МАСТУРБИРАШ И ДА СИ НАВЛАЖНИШ ПРЪСТА И СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ ДА СЕ СТЕЧЕ И ДА ПОПАДНЕ НА ПРЪСТА ТИ, НО ТЪЙ КАТО Е БИЛА В СРЕДА, СХОДНА НА ТАЗИ ВЪВ ВЛАГАЛИЩЕТО ИМА ОПАСТНОСТ ДА Я ВКАРАШ ТАМ ЗАЕДНО С ПРЪСТА СИ И СТАНА БЕЛЯТА .............................................Ес ествено, че няма никаква опасност

Тц тц тц .... Добре де като не знаеш можеш ли да забременееш или не , закво ходиш свирки да въртиш? НЕ Е ВЪЗМОЖНО ОТ СВИРКИ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ, ама щом не знаеш защо го правиш? Ами ако се забременяваше? Все едно да не знаеш от секс забременява ли се и въпреки това да го правиш. След 9 месеца лесно ше разбереш после. Тъй като мисълта ми стана малко сложна за ТЕБ ще ти напиша изводи:
    ИЗВОД 1:
    Не прави неща , които не разбираш , щото не знаеш до какво може да доведе това
    ИЗВОД 2:
    От свирки не можеш да забременееш!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    koi znai kolko e svyrshval i ti se e praznil naprao v gyrloto bez da razberesh :P

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    i dr koeto e 100 % si bremenna shtoto si praila svirki .. eidnstveniq izhod e abort .. sajelqvam milichka

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

хахах да , ще имаш близнаци!

nqkoq si
    Guest
    [ebati vie mai ne ste tuka za da davate saveti a za da se podigravate s decata. stiga deeeeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си