.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Vypros

scaredy-cat
    Guest

Vypros

Znachi vchera mi svurshi menstruaciqta i dnes pravih sex sys priqtelq mi i toi svurshi v men i mi kaza che nqma opasnost da zabremenq sled kato vchera mi e svurshilo.. nqkfi takiva gluposti az znam che sled kato mi svurshi vednaga idva ovolaciq i izobshto nz mn sym obyrkana...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    pii vednaga postinor moeto momi4ence i ne pravi sex predi da znae6 za kakvo vsu6nost stava duma
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa

Re: Vypros

Цитирай Първоначално написано от scaredy-cat
    ... i mi kaza che nqma opasnost da zabremenq sled kato vchera mi e svurshilo...
    Боже Господи, как няма бе, нали е свършил в тебе... УЖАС!!! Тва че мензисът ти вече бил всършил изобщо не значи че не можеш да забременееш!!! Пак повтарям(ти го каза сама) - той е свършил в теб!!! Пий Постинор, както те съветва предния форумец!!!

Guest
    vqrno,4e ne si bila v ovulacia,no VINAGI ima opasnost!i kato za belq moje sega da e stanal gafa.pii postinor vuzmojno nai-skoro!i pove4e ne si pravi takiva eksperimenti.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Можеш да забременееш до 5 дни след актът.Да предположим,че имаш цикъл от 28 дни.6 дни ти е бил мензисът+още 5 дни(защото сперматозоидите живеят толкова максимум).Това прави 11 дни,то ест е възможно да забременеш,защото овулацията ти е между 12-14 ден от цикълът.Естественовероятн стта не е толкова голяма,ако да кажем го правш след 5-6 дни,но не е за пренебрегване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си