.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: vapros

kozio_ot_selo_polqnica
    Guest

vapros

zdraveite!Minalata sedmica baba mi ot selo mi zvunna da otida da i pomogna da prekopaeme nivata i az trqbva6e da otida. Na susednata niva ima6e nqkakvo momi4e - dosta hubavo, s neinata baba, koqto se okaza da poznava moqta. Zagovoriha se i po edno vreme te otidoha da iz4istqt obora i ni ostaviha sami s momi4eto. Tq doide pri men, razkop4a mi pantalona i zapo4na da mi pravi svirki. Tova hubavo ama po edno vreme nqkva zmiq izleze ot nqkude i q zahapa za guza. Onaq kato izpi6te i me zahapa za huq. Az durpam, tq ne puska, az durpam, tq ne puska. 6e i eba maikata si vikam. Kato po4nah BOI BOI BOI TUPALKI po mucunata pa barem da pu6ti taq patka predi da q e otkinala. Taq ne pu6ta i po edno vreme mi otkina huio. Kato se nervirah i kat q podfanah s motikata - glavata na kiopalo i napravih - tq i bez tva mai si be6e deformirana. Izvadih si huq ot ustata i i otivam burzo da tursq babite da go za6iqt 4e si ebalo maikata. Namerih gi v obora da si prikazvat a pa tiq kato me videha, po4naha da se vaikat, ama im nabih 6amarite i se opraviha. Za6iha mi huq i sega stoi kaji re4i nared,mnooogo malko e krivnal taka 4e imam pitane - SPORED VAS TRQBWA LI DA OTIDA NA LEKAR DA MI GO PREGLEDA???

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    абе трябва да идеш на лекар ....ама на психиатър.... или да пораснеш малко....аман от келеши които се правят на голямата работа

Голям фен

Оле... брато. Бягай веднага на лекар. Не ама не на обикновения. Има спецялна клиника за тези проблеми. Бягай бързо, преди да напишеш следващата тема е****а. Айде успех, и дано се излекуваш, че си много загазил

7 и 11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си