.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated:Имам афта, червено петно и език, изгорен от сода..

Хора накратко > имах афта отпред на езика и ми казаха да я намажа или изжабуря с сода за хляб да ама аз я намазах и са осен афта имам и едно дълбоко червено петно на езика + целия ми език е изгорен от содата Кажете кво да направя изгарянията са повърхностни и не са дълбоки а онова петно не е дълбоко но ме боли адски много кажете какво да права???????

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest

Re: МНОГО СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПОМОЩ !!!

Цитирай Първоначално написано от OVERMIND
    Хора накратко > имах афта отпред на езика и ми казаха да я намажа или изжабуря с сода за хляб да ама аз я намазах и са осен афта имам и едно дълбоко червено петно на езика + целия ми език е изгорен от содата Кажете кво да направя изгарянията са повърхностни и не са дълбоки а онова петно не е дълбоко но ме боли адски много кажете какво да права???????
    Езика зараства мн бързо споко такаче бързо ще ти минат тези ранички.А афтата имаше едно такова лилаво дет се жабуркаш и за 1-2 дена ти минава.Ама не се сещам как се казваше.

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    otiva6 v aptekata i pita6 aptekarkata kakvo moje da ti preporu4a za problema ti,tova e nai barzoto re6enie.

Guest
    kupi si VAGOTIL, ima go v vsqka apteka
    tva e re6enieto
    rptosto jaburi6,adski boli ama vednaga 6ti mine
    adi dano se opravi6

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    здравей,
    малко странно ще ти празвучи но отивай във една ветеринарна аптека и се купи ГРАНОФОРИН зелено е на цвят, много цапа но много помага. Когато цялата ми уста беше в афти, и венци и език, не можех изобщо да ям нищо така се оправих. Ще попиташ защо от вет. аптека, ами причината е съвсем проста: наще "умните " от фирмите за лекарства са го спрели от производство само нква чужда го внасяла за животни. НО НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА ДАЛИ Е ЗА ЖИВОТНИ ИЛИ ХОРА!! Аз се мажа с такова!!
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    здравей,
    малко странно ще ти празвучи но отивай във една ветеринарна аптека и се купи ГРАНОФОРИН зелено е на цвят, много цапа но много помага. Когато цялата ми уста беше в афти, и венци и език, не можех изобщо да ям нищо така се оправих. Ще попиташ защо от вет. аптека, ами причината е съвсем проста: наще "умните " от фирмите за лекарства са го спрели от производство само нква чужда го внасяла за животни. НО НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА ДАЛИ Е ЗА ЖИВОТНИ ИЛИ ХОРА!! Аз се мажа с такова!!
    Успех!
    Хахаха... Нима вече там го продават. Иначе написаното е 100% верно. Много бързо минава от него. Аз до толкова го бях закъсал че освен сок(и то не всички) друго не можех да пия. За два дена бях изял едни парче пица. И като ми го дадоха това... направо се родих.

Голям фен
    За стотен път моля- КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ НЕЩО ДА НЕ ДАВАТЕ МНЕНИЯ.Щом гранофурина е спрян от производство в хуманитарната медицина, значи е установено, че е токсичен за човека.А някой го препоръчва за мазане на лигавици!!!!!!!
    Към питащия: иди на стоматолог, там ще ти помогнат.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от m.j.a.
    За стотен път моля- КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ НЕЩО ДА НЕ ДАВАТЕ МНЕНИЯ.Щом гранофурина е спрян от производство в хуманитарната медицина, значи е установено, че е токсичен за човека.А някой го препоръчва за мазане на лигавици!!!!!!!
    Към питащия: иди на стоматолог, там ще ти помогнат.
    Тъй като се изявяваш като виден стидент по медицина, прав се це може да е вредно, но айде ми кажи щом е така що зъболекарите го ползват????????? Преди 5дни имах афта точно до канала на паротидната жлеза. Зъболекарят ми я намаза с гранофорин. Както писах преди имах афти в цялата уста, на всичкото отгоре бях на стотици километри от България. Добре че знам английски и в най-близката аптека ми препоръчаха спрей който в последствие прочетох че съдържат едно и също. Само че беше съвсем леко зеленикаво.
    Така че проблема е в нашите в аптечната мрежа.
    И момичето да не се притеснява че там го има. Нооо всеки има право на избор. Аз не я насилвам но това ще и помогне много.

peter_vips
    Guest

Vagotil, no..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kupi si VAGOTIL, ima go v vsqka apteka
    tva e re6enieto
    rptosto jaburi6,adski boli ama vednaga 6ti mine
    adi dano se opravi6
    Vagotilat naistina pomaga mnogo barzo, no ne se zhaburkaj s nego, za6toto toj izgarq i zdravata takan, koeto ne e bolezneno, no e nepriqtno(vse pak lekarstvoto e prednazna4eno za le4enie na vaginalni infekcii, proti4a6ti s qzvi po ligavicata na vaginata)! Prosto s edno tampon4e natopeno v vagotiloviq raztvor namazva6 afti4kata. Mnogo 6te 6tipe, no barzo minava, a aftata vednaga se pokriva s bql sloj izgorql epitel!Prilagajte go sled qdene ili ve4er sled izmivane na zabite!

Guest

Re: МНОГО СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПОМОЩ !!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от OVERMIND
    Езика зараства мн бързо споко такаче бързо ще ти минат тези ранички.А афтата имаше едно такова лилаво дет се жабуркаш и за 1-2 дена ти минава.Ама не се сещам как се казваше.
    да са изжабурка с калиев перманганат \/

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    трябваше да я намажеш с гранофорин мисля че се казваше
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    трябваше да я намажеш с гранофорин мисля че се казваше
    ninsy права си така е но в момента не се произвежда. Аз в момента имам същият проблем и ходя всеки ден до зъболекарят за да ми го маже, а междувременно се жабуркам с вода за уста. В първият много щипе но след това успокоява и ти е прохладно и не боли толкова. А отоносно гранофорина питах зъболекаря си и той ми каза че са го спрели заради тва че за 250 милилитра взимаха по 2.30 а сега има някво ново дето е 3 или 4 пъти по скъпо.. Сами си направете изводите...

P.P
    Guest

az sashto

az sashto imam afta v prednata chast na ezika i me boli ujasno mnogo otidoh na lekar i mi predpisa edin gel s koito da se meja kazva se Afteks dano ti pomogne az se maja veche ot edin den i mislq che zapochva da zazdravqva )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си