- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnogo sam oburkana
Zdraveite hora imam malko problemche s koeto nemoga da se opravq sama nachi haresvam edno momche ot moeto uchilishte toi e po golqm ot me s edna godina i e ot klasa na nai-dobrata mi priqtelka taka..da karam po sushtestvo nachi iskam da go svalq zashtoto mnogo mnogo mi haresva i to ot minalata godina obache e futbolistche(a te sa sus sumo4uvstvie na 100%,ne che i as go nqmam tova samochuvstvie)obache me e strah da ne me othvurli sega kato se razminavame po koridorite v uchilishte ni se zasichat pogledite ala-bala obache me e strah da se zapoznaq s nego za da ne zeme da me othvurli ii as da stradam i v kraina smetka vuprosa mi e kakvo da napravq za da e moi..(tup vupros no..)Blagodarq predvaritelno na vsichki koito shte mi pomognat
emi celiq problem e da se zapoznaete.pomoli nai dobrata ti pr da vi zapoznae.ottam natatuk 6te si proli4i dali te haresva i e polesno.sre6ta,opoznavane,ala bala,ako prieme da izleza s tebe,zna4i ima za6to.nikoi mom4e ne izliza s momi4e ei taka slu4aino.ne se strahuvai,nqma ot kakvo,edva li edno mom4e ako te othvurli 6te e kraq,taka 4e napravikakvoto trqbva,puk da stava kakvoto 6te!!!uspeh!!!
ами за какво тогава е най-добрата ти приятелка?! тя сигурно знае, че имаш чувства към него... тогава нека ти помогне!
може би не трябва обаче да се запознавате така веднага и набързо. първо можете да се наговорите с приятелката ти тя да започне да му говори за теб това онова (чисто приятелски). той ще прояви интерес и чак тогава можете да бъдете запознатиефекта ще е WOW
![]()
mda napulno sum suglasnaПървоначално написано от anito.sl
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
ei takiva kato teb pa4i mnogo me draznqt tuka sega sam na rabota noshan smqna i vlizam tuka malko taka da popisha i kakvo popadam na edna pa4a kato teb pa4a pa4avra se tam sas tova kato kajete futbolist4e bil si4ki v bg sa ili futboliste ili manekeni saa toi rita v sedmicata 2 pati topkata i e futbolist are da xodi da sa ebe i ti sas nego tapa4ka takava
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Запознайте се какво ти пука какъв е!
huu pa4a sum ama ti si leko detence 6ot ako be6e momi4e 6te6e da razbere6 a ne da mi razpravq6 pa4avra pa4a hoi se skrii 1 toq forum ne e za da psuva6 2 toi hoi na trenirovki po cqla sedmica a ne po "dva dni" tapak pa4a 6e mi vika! P.S:hora mersi za savetite
Няма какво да се притесняваш, просто трябва да се запознаете по някакъв начин. Приятелката ти може да ти помогне в това ти начинание. А стане ли това, ще се заговорите![]()
Но ти недей да му обръщаш прекалено много внимание, че нали знаеш момчетата като ги гонят, бягат, като бягат от тях, те гонятВ смисъл, след като е толкова надут, ти също не му прави евала... Харесвай си го, но недей много-много да го превъзнасяш.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ми рискувай!Иначе няма как да разбереш и после ще съжаляваш,че не си опитала!![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
dobre obache nezanam zashto no za purvi put izpitvam strah za da se zapoznaq s momche tova ne go razbiram nqkvo taka sam se poburkala che neznam kak da go zadurja(s nqkolko dumi se edno za purvi put se zapoznavam s momche koeto haresvam)naravo sichko mi e izleznalo ot glavata i neznam kakvo da napravq![]()
В нашия клас цари правилото- "Приятеля на моята приятелка е мое гадже" (разбира се само за момичетата). Влез в неговата компания, и ако те харесва и той, ти първа ще разбереш. УСПЕХ.
П.С.
Еееййй... не ме обиждай сега. Не всички са тъпи, в така поне мисля.Първоначално написано от tX
![]()
![]()
![]()
А пффф... толкова са тъпи тея клюкарски истори - приятелката ти да му говори. Смисъл, тфа се прави в 7ми клас, примерно.
По-добре го заговори нан якфа тема дето го интересува. Ебати, нали крайната цел е всъщност той да разбере, че си падаш по него. Не да го криеш...
Saatana vittu perkele hate crew!
axam ok qsno
dadohte mi malko koraj mersi mnogo
edinstvenata tema za koqto se seshtam i shte go interesuva e futbola,a az nishto neznam za futbolaПървоначално написано от Boot
Емии... говори му за футбол. Като не разбираш нищо - той ще те светне. Примерно, ако цъка в даскало го зяпкай малко и после го питай кфо е станало, как е свръшил мача. Или направо му занеси една бутилка вода след мача - много се трогват. Начини много.
Ама футболист...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ами ще ти кажа как ще стане : значи ако си готина(тяло лице коса и тн) НИКОЙ няма да ти откаже да се запознаете поне аз така ги виждам нещата > момчетата това гледаме \/
gledai sa tqloto,liceto i kosata ne sa problem skichko jivo koeto me e vijdalo do sega sa kazvali che sam mnogo sladka no neznam za nego moje da ne e takaПървоначално написано от Анонимко