.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Alergiqq !!!!

FiRe_LaDy
    Guest

Alergiqq !!!!

Abe hora imam elrgiq kam shokolad i kola!Napravo ujas.Kato mi kazaha i shtqh da ludna.Pak moito kryvno e mn nisko i pripadam chesto.I za da ne pripadam trqa qm shokolad ili da piq kola i kafe.Kola i shokolad mii zabraneno,a kafe ne obicham.I za da ne pripadam sa nalaga chesto da tyrpq alergiqta kato sa usetq che kryvnoto mi pada.V momenta shte sa pobyrkam.Ili trqa pripadam ili trqa tyrpq alergiqta,a sa mi gadni i dvete.Nzzz kakvo da pravq!!!

Guest
    kato ti padne kruvnoto qj ili pii ne6to sladko.ne e nujno da e to4no kola ili da ima 6okolad i samo zahar mislq,4e pomaga.6tom si alergi4na,nqma smisul da se nasilva6.

Голям фен
    А каква ти е алергията?Какво ти става?
    /rossa./

FiRe_LaDy
    Guest
    Mii alergiqta q poluchavam samo na krakata.Stavat na edni malki cherveni petanca kato pypki ... i na pregynkata otzad ponqkoga stava i rana ...

Guest
    На мен ли да ми е гадно
    А по темата-ми не пии кола и не яж шоколадче,просто е

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и на мене ми е ниско крувното..но аз не обичам сладко ноо пък пия червено вино което го дига
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

FiRe_LaDy
    Guest
    Mi az kato lejah v bolnicata mi kazaha za shokolad,kola i kafe i az zatova ... inacha vuno ne obicham pak i mi stava losho ot nego.

Голям фен
    Пиенето на много течности /т.е.увеличаваш обема на циркулиращите течности/ повишава кръвното налягане.Добър и бърз ефект има от пиенето на посолен айран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си