[quote="RAWRRR"]
Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
da sa ebe v ustata tova e nqma drugo reshenie
Ти пък не трябваше да го казаш така директно,сега я предизвикваш да напише за 10 път.."НЕ ИСКАМ ТЪПИ ПОСТОВЕ-МОЛЯ ЗА СВЯСТЕН СЪВЕТ БЕ ХОРА!!!"

Такааа..моят съвет е да не бъдеш толкова агресивна с него..момчетата (до колкото ги познавам ) не обичат момичетата да ги обсебват,да ги заливат с sms-и,да ги спамят в чата и тн..Замисли се,може просто да не е в настроение човекът,времето навън е мрачно-на него му се е изпарило хубавото настроение и не му се говори просто.Да не би ти винаги да си била общителна и мила с хората,когато ти е било кофти?!

Остави го да диша,а ако забележиш,че не ти обръща внимание,го покани ти на среща (нали каза,че той ти е предложил-значи те е харесал).Подсети го за обещанието му и на срещата се постарай да му направиш впечатление и да събудиш някакви чуства,както той е направил у теб.
Ако и това не помогне се примири,че си му омръзнала и си намери друг irc принц
ei kurvo ot gazu si akul ne iskam qsno li ti e karuco to4no pak kakvo po xubavo ot tova nqkoi da ti prashta sms 4eta da si misli za teb mnogo poznavala mom4etata poznavash mi "мъжкия полов орган" mi poznavash mal4i i drug put nemi govori taka natashke
Като казах,че претендирам да познавам момчетата,имах предвид,че познавам умни момчета.Ти определено не си от тях,може би затова мненията ти не различават.Не ме наричай курва,ако обичаш.[/quot ne li ako iskam :0 natashke