- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Щастие ?
Може би малко глупава тема, но бих искал да ви попитам щастливи ли сте? Какво ви прави щастливи?![]()
В момента съм щастлив, защото флуудя тук. Флууденето в този форум ме прави щастлив. Това е смисълът на живота ми.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
xaxa nadiavam se se ebava6Първоначално написано от Mo6nо
![]()
хах.. квото си го направя - такова ми е. е понякога не зависи изцяло от мен та .. например сега.. няма да казвам защоно съм сигурна,че ще се справя
![]()
а какво ме прави щастлива.. амии щастлива съм,когато най-близките и любимите ми същества са щастливи..
когато някой ми направи някфа изненада,която не съм очаквала..
приятелите,животните,хубав ото време,морето,брат ми.. =))
адски много неща са.. а и любовтакогато е споделена разбира се.
е, то да не сатри-четери неща да ги изброя![]()
Ем...не. Напълно сериозно . Тук у форума е по-яко от реалният живот. Мога да казвам (в случая пиша) каквото си искам. Когато направя това в реалният живот ме бият, а тук най-много да получа някой друг БАН. Освен това във виртуалният свят се чувствам някакъв...много готин.Първоначално написано от niki000
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Мошно, много лесно мога да залича форумното ти присъствие от първия ти ден тук, тъй че или го давай малко по-кротко, а не да се тупаш в гърдите 'кой съм аз, мене бан не ме лови, ше спамя колкото искам', или да запретвам ръкави ?!
Лек ден ти желая и успех с даскалото![]()
Благодаря за пожеланието, но за пореден път се разболях и утре няма да ходя на училище.Надявам се този път да не се стигне до по-сериозни здравословни проблеми.
Не "запретвай ръкави". Моля те. [-o<
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
(Сълзи на щастие)
Ето за това живея. Фактът, че съм признат макар и от твърде малко хора, макар и виртуално, но съм признат.
Това ме кара да се чувствам щастлив и пълноценен.![]()
80.95.22.55
84.43.153.36
To тука идиотите си се подкрепяме.
А щастлив ме прави де да знам музиката,слушам и още куп простотии,които ме мързи да изброявам.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Малко свобода би ме направила щастлива...и да не ми хареса,поне ще знам какво е
Не бих казала,че съм щастлива,въпреки че е смотано да го твърдя
И ако може да имам повече приятели от три
Щастието го е измислил някой мечтател,за да има в какво да си вярва
Може би гледам прекалено черно на всичко
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Мисля че съм щастлив. Има неща спорд които на теория не съм, но според мен съм си![]()
Първоначално написано от Mo6nо
Misla 4e ot tebe zavisi tova dali xorata v realnia jivot 6te te oceniavat i malko mi e stranno 4e vijdam takav slu4ai misla 4e 4ovek triabva da oceniava drugite i taka i te 6to go ocenat
![]()
Drugo imax v predvit a mojebi pravilnata duma e "Uvajenie"Първоначално написано от exploitedteen
E не...Първоначално написано от Mo6nо
нещата пак са сериозни и се задълбочават. Сега ще ми правят за 100-тен път снимки и изледвания. Скапан живот...няма никакво щастие в него.
80.95.22.55
84.43.153.36
ами...в момента не съм щастлива чесно казано!!!но сама си го правя така!но....ще се оправя
а иначе кво ме прави щастлива...
ми тва са много неща!в някои случаи дори супер дребни причини могат да ме правят много щастлива...
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Темата хич не е тъпа.Хубава е.Ами да мога да кажа,че съм адски щастлива,защото съм с човека,който ме прави щастлива и с когото искам да съм цял живот.
Темата наистина е много интересна, и съм сигурен че всеки си има своите собствени радости в живота и уникални неща за себе си, които ги ощастливяват
Аз лично, много се радвам, ако успея да зарадвам някого, както и ако успея да го запаля по нещо ново, за което е имал лошо мнение.
Разбира се обичам да ми правят приятни изненади от всякакъв тип, и изобщо най-много си се радвам на успехите които постигам във всичко което успея да направя.
azvob6tilinii sum 4ovek na nastroeniqta.nikoga nesum npulno tujna ili napulno 6tastliva.
vsi4ko opirado haraktera na vseki. tova si e edna individualnost.
naposleduk ne sum mnogo 6tastliva,no na momenti sum v dobro nastroenie. ina4e poprincip ne sum 6tastliva-v men ima nqkakva praznina,samotata me e dokarala do ruba na nervite mi.
ami da shtastliva sum i vsi4ko koeto mi se slu4va dnes i ne me kara da pla4a me kara da se 4uvstvam 6tastliva![]()
Щастлива съм. Имам малко, но истинския приятели, приятел, с когото се обичаме и семейство, което много ценя. Здрава съм, какво повече да искам![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mi ne sum shtastliva-obqsneniq nqma da davam
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Щастлива ме правят страшно много неща,но понякога "дори малкото камъче обръща колата",бързо се разтройвам.От доста време насам са малко щастливите моменти и не само да кажем,защото днес някой ми е съсипал настроението-прсто всичко ми върви наопаки![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace