.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    dj andy
    Guest

Moderated: Много харесвам едно момиче, но тя е в чужбина...

pls help prosto haresvam edno momi4e strashno mnogo i to men no tq e ot 4ujbina az sam si v bg prosto znam che nemoje da izlezne nishto seriozno zashtoto tq si idva samo lqtoto no kak da i go kaja shte i razbiq sarceto

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако тя има силни чувства и не е само харесване ще и е гадно доста,но просто не можете да имате такава връзка,при коятоо ще се виждате само лятото.Какво ще правите през останалото време?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tfa se naricha platonichna lubov.. :P Ne e nujno da i go kazvash prosto.. Az taka mislq..

Голям фен
    Град
    Stz
    Не знам каква е любовта ви,но може примерно тука докато я няма да излизаш с други момичета,а тя като си идва да си с нея за лятото!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

ohhh tva e gadno... nqma smisal... shte ste"zaedno" izvestno vreme 6te se izmy4vate i nakraq 6te psyznaete kolko e trudno i 6te se razdelite.... po dobre po rano da ne boli tolkova mnogo

Нещата ще се решат без да казваш нищо. Просто "очи които не се виждат се забравят".

Мега фен Аватара на iiirish
    няма начин да не ти е трудно да й кажеш това, което мислиш. но повярвай ми - друг вариант освен разговор още не е измислен така че събери смелост и карай направо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си