.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...

Какво бихте направили вие???

Какво бихте направили ако си харесате много някой но в същото време знаете че най-добрият/та ви приятел/ка също харесва този човек... бихте ли пренебрегнали всичко и да тръгнете с човека или ще се съобразите с чуствата на приятеля/лката си ? Аз имам приятелка която има симпатии към доста момчета но само толкова случвало се е и на мен да имам симпатии с някой от тях но не бих потъпкала приятелството ни и зная че и тя няма да го направи! Как бихте постъпили вие???

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Аз лично бих поговорила с приятелката си и бих я попитала, дали наистина много харесва въпросния човек или просто й е симпатичен. Ако каже, че има чувства към него бих се оттеглила.

Мега фен Аватара на iiirish
    аз съм била изправена пред подобна дилема! направих своя избор, който беше момчето! и никога не съм съжалявала, но трябва да бъдеш абсолютно сигурна в чувствата му за да направиш такава крачка!!!

Ако става въпрос за симпатии - какво ти пука? Тя може да има симпатии към всички момчета, това значи ли, че ти не трябва да се доближаваш до тях?
    И виж - лошо поставяш въпроса. Какво значи "Бихте ли тръгнали"? Извинявай много, но това не зависи само от теб, ами и от момчето. Ако чувствата ви са споделени - няма лошо да тръгнете.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ще поговоря с приятелката си,но ако знам,че и е гадно и не изпитвам особени чувства към него,почти никакви няма да тръгна с него естествено.Но ако го обичам от цялата си душа и сърце и копнея по него и не мога да живея без него,а и той също да има чувства дори и да ми каже,че не иска да тръгна с него,само защото тя го харесва няма да я послушам.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    Аз лично бих поговорила с приятелката си и бих я попитала, дали наистина много харесва въпросния човек или просто й е симпатичен. Ако каже, че има чувства към него бих се оттеглила.
    и аз
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    И аз мисля така, първо ще поговоря с нея.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами то е логично че дори и да поговориш с приятелката си тя няма как да ти каве да не тръгваш с него!Просто ей такива ситуации са много кофти и за теб и за нея!Ако тя се съгласи да предприемеш нещо...от къде си сигурна че от вътре не й е гадно!Пробвай все пак да говориш с нея!(по-добре от колкото направо да действаш)

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    po dobre si zapzi priqtelstvoto . nqma nikakav smisal da jertva6 priqtelstvoto zaradi nqkavo tam mom4e.
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Men mi se e slu4valo s nai dobriq mi priqtel da si haresame edno i sa6to momi4e-pogovorihme si i se razbrahme 4e koito tragne s neq, drugiq nqma da se syrdi.I na edin kupon tq izbra nego na men mi stana mnogo kofti no ogovorkata si e ogovorka pregyrnahme se po majki i si obe6tahme vinagi da se podkrepqme i da se dyrjim zaedno i do dnes e taka.
    Ako se 4ustva6 dobre ne se pritesnqva6 6te ti mine!!!)))

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Ако става въпрос за симпатии - какво ти пука? Тя може да има симпатии към всички момчета, това значи ли, че ти не трябва да се доближаваш до тях?
    И виж - лошо поставяш въпроса. Какво значи "Бихте ли тръгнали"? Извинявай много, но това не зависи само от теб, ами и от момчето. Ако чувствата ви са споделени - няма лошо да тръгнете.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    аз съм била изправена пред подобна дилема! направих своя избор, който беше момчето! и никога не съм съжалявала, но трябва да бъдеш абсолютно сигурна в чувствата му за да направиш такава крачка!!!
    Ахъм съгласна съм ..

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ще го отстъпя
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Говори с приятелката ти и се разберете.

nikoga nqma da predam priqtel zaradi nqkakvi si simpatii
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Говори с приятелката си и се разберете по нормален начин без дърпане на коси .

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    v momenta mi se slu4va to4no tova.priqtelkata mi ne go haresva koi znae kolko.no vse pak tq nikoga ne e tragvala s mom4e,kam koeto az imam simpatii ili koeto mnogo haresvam.poradi tazi pri4ina az zashto ne bih tragnala s mom4e,koeto tq haresva.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    Memphis
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ами наистина кофти ситуация. За щастие на мен не ми се е случвала. Ако все пак бях изправена пред въпроса кой от двамата да избера, бих се замислила кой от двамата означава повече за мен. Ако симпатийте ми към въпросното момче са нешо за ден-два, никога не бих рискувала приятелството си. Но ако си сигурна, че тоева е момчето, трябва да поговориш с приятелката ти и да и обясниш какво изпитваш към него. Ако е истинска приятелка може да те разбере и да не ти се сърди много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ami zavisi kolko dobra mi e priqtelkata.ama ako e mn blizka nikoga nqma da se skaram s neq zaradi nikoi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си