.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

RIBOLOVCII kak da si hvana riba?

abe az iskam da zemem s edna frendka vadici i da idem za riba...da ama neznam kakva to4no kuku4ka i iskam da klavne na testo shtoto ot 4ervei me e strah...svikvam s tqh ama mnogo vreme trqbva. tuka po4eta ilarii moga da hvana ...molq vi prosvete te me s teq kordi mesini kuki ala bala mn merak imam nqmate predstava.
    apak neiskam da pitam teq 4i4kovci tam shtotooo....po4vat da sa zadqvat apak ne gi traq takiva i she gi ritna v moreto :P
    С мен който иска, срещу мен който може

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    ами, ще ти трябва помоща на чичковците, щот все пак има и възли, а тук надали ще можем да ти покажем. затова питай някой по-оптен "рибар" да ти обясни нагледно.

Супер фен
    Като чета най-добре идете за риба в магазина.

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Ами илария можеш да ловиш или на плувка или на бомбарда. Обаче ако наистина нищо не разбираш по добре се консултирай с някого. Иначе иларията калве доста на червеи, жалко, че не можеш да свикнеш с тях.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    В морето на хляб няма да имаш много успешен риболовен излет. Морските риби са предимно хищници => не кълват на хляб, а ако това стане не е практика.

За хляб има едни малко по-специални куки, които имат прожина, където се слага тестото. Ако не е такава най обикновена кука и слагаш тестото на контрата и пускаш плавно и по-често гледаш дали си е на мястото, понеже във водата пада

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Като чета най-добре идете за риба в магазина.
    1 kg moje da si nalovite!
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Ако си от Варна пиши едно ЛС.

П.П. Спрете най после да викате на сбирулиното бомбарда бе ма**а му!!! Тъпо побългарено име!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Питай ето тук: http://forum.fishing-mania.com/viewforum.php?f=9. Със сигурност ще получиш компетентен отговор.

Аз съм рибар, но имам много малко практика на морето и не мога да ти дам точни съвети.
    Наслука.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    В магазина риболова ти е сигурен

xaxa mersi vi mnogo ....shte se porazrushkam nasam natam ama stiga s toq magazin,...v magazina nqma trypka

Супер фен
    Хах, ти тръпка ли търсиш в ловенето на риба. Мога те водя догодина в Гърция да ловим риба с яхта.

abe az sam lovila...znaish li ko e qko kato iskaramm ribkata ot vodata i vikam: ela mi q otka4iiii ...i posle qla mi sloji 4eveq pls xaxa
    qhtata ne e trapka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си