Проблема ми е следния,още когато отидох в ново даскало,така и не можах да си намеря приятелки.Просто колкото добре и мило да се държах с новите ми съученички,те въобще не ме обичаха и не можах да вляза в така наречената групичка на "готините".И от тази групичка състояща се от 5-6 момичета само една е хубава.9-ти клас още първата седмица щеше да има бой,защото просто уж най-хубавата от класа съм я дразнела.И така от 9-ти клас до сега 12-ти съм самичка.Имам само една приятелка,но тя толкова и ходи на училище.Т Не съм няква грозна,има много момчета от училището които ми обръщат внимание и сме приятели.Чудя се дали ми завиждат,дали проблемът е в мен или в тях.Много пъти съм се опитвала да заържа нормален разговор с тях.но нищо не се получава.Злобата им е изписана по лицата .Лошото при мен е,че аз приемам много навътре нещата,притеснителна съм .Нямам нерви просто да се занимавам с глупости. Ето сега тази година ще имам бал,а аз как да отида Ще трябва да седя сама и няма да ми е весело.Нямам желание да празнувам бал с тях.Като отидох на 15-ти на училище няма здрасти,няма чао,няма нищо.Мислех си,че са се променили поне малко,но не.Искам просто да си ходя спокойно на училище и да не се притеснявам от тях,стига толкова интриги всяка година.Тази година сигурно ще ми мине много бавно .Като завърша въобще не искам да чувам за това училище и се надявам всичко да им се върне.