- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах тази ревност...
Здравейте значи с приятеля ми съм от половин госина и малко повече,адски много го обичам,той също(много пъти ми го е доказвал и казвал).Обаааче адски много ме ревнува,от всички...не ми забранява да излизам с момчета,но му е неприятно,дори и да не ми го кказва го виждам.Вчера ми каза следното:"Не знам какво си ми направила обаче адски много те обичам и съм луд по теб и заради това те ревнувам толкова много"Говорили сме по въпроса,казва че ми вярва че не му изневерявам(тъй като е в казарма и през повечето време го няма).Но ми каза че е преживял много изневери и за това все пак си има едно наум.Обаче изнерви ли е за нещо и разбере ли че съм си говорила с момче или че съм излизала започва да ме разпитва(уж се бъзика,ама не е така).Та въпроса ми е какво по дяволите да направя че да ми вярва напълно(без едно на ум)?Казвали са ми че времето ще оправи всичко,ама...Знам ли...искам да чуя и вашето мнение.
няма друг начин освен да свикнешревността не се лекува, нито премахва.
моят приятел ме ревнува по същия начин, но не защото е приживял изневери, а защото изпитва страх да не ме загуби. възможно е при твоя приятел това също да се отразява.
но както вече ти казах - свиквай! това е положението! със скандали или без ти няма да промениш нито манталитета му, нито начина му на мислене!![]()
Shte ti kaja samo da svikvash!i moq e sushtata rabota!ne6tata s vremeto ne se promenqt.....pri men ve4e 2 godini sa si sushtite i si me revnuva taka kakto be6e v na4aloto dori i sega da mi ima golqmo doverie.
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Повечето момчета го прават от страх или заради предишни връзки в които са ги наранявали или изневерявали!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Не ревнува този,който обича,а този който иска да бъде обичан... Ако толкова много държи на теб,би следвало да ти има пълно доверие.Лично мнение.[/b]
Не можеш да му помогнеш да спре да те ревнува. Просто му повтаряй колко много го обичаш, и че е единствения за теб. Друго едвали можеш да направиш.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Мога само да ти кажа,че ти си късметлийка дори само за това,че можеш да излизаш и с други момчета,въпреки ревността му
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace