Вече само ми се плаче,не мога да мисля за нищо друго освен за него!като си помисля че сега можеше да е с мен и направо ми се иска да умра!Няма по голяма тъпачка от мен повярвайте ми!Всичко започна през май,запознахме се,харесахме се и не след дълго тръгнахме.Той здравата беше хлътнал по мен и още първата седмица ми каза че е влюбен!правеше всичко за мен,докато аз се мъчех влечението ми към него да прерасне към нещо повече защото той го заслужаваше!но не се получи-още мислех за старото ми гадже!той подозираше за това но си мълчеше,помагаше ми да го забравя!но последната ни седмица заедно ми беше доста тежко и си го искарвах на него,въртях му супер много номера ,накрая скъсахме това нещо няма никога да си го простя,може би засега е най голямата грешка в живота ми!след като скъсахме първите дни ми беше все тая,но после осъзнах колко много лошо съм постъпила с него и какво всъщност означава той за мен и че никой друг преди него не е правил такива неша каквито той за мен! и до днес ми е в главата,сега като съм с момче не изпитвам нищо,няма е тръпката,мисля само за едно писахме си няколко пъти и той каза че не ми се сърди!сега често се засичаме но само това!разбрах че си има нова приятелка и че дори ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО! последния път се засякохме в едно кафеи беше на масата срещу нащта!постоянно ме гледаше,не свали поглед даже за малко!аз правех сущото де като си тръгвах се обърна и ми прати целувка!умрах от кеф!чудя се какво да правя!помогнете ми!кажете какво бихте направили вие,прии положение че го обичате и не сте сигурни че той ви е забравил и може да има някакви чувства!много ми е тъпо а на приятелките немога да кажа за него! затова ми останахте само вие за съвет!