- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Имам големи гърди, подиграват ми се
О!Леко съм озадачена! Как може да се ядвосваш , че имаш хубав бюст!? Повечето момичета само това искат! Споредм мен, тези които ти се подиграват ти завиждат!!!
Радвай се на хубавия си бюст! Не го крий! Показвай го!
искат те ...ама незнаят кво искат ... както големите гърди си имат предимства така и си имат недустатаци ..Първоначално написано от Lola^6emeta
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
да права си голямото не винаги значи качествено-има го и тоя моментПървоначално написано от IdiOtKa
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Едно време и аз имах такива комплекси.153см съм,слабичка,пък бях с едни БомБи...Обиколката ми малка,пък чашките големи...
Към втори курс направо не се търпеше.Изведнъж ми пораснаха циците и лятото като се поразголих съучениците ме гледаха все ТАМ.
Минавах покрай някакви дъртаци и аз напращяла със един бял потник(ся като се замисля и доста предизвикателно е изглеждало,ама..)дъртите направо им вземах ума..що неща чух подире ми не е истина...
Друг път,минават някви мн готини момчета покрай мен и единия се спира и ми вика:"Ауу това всичко естествено ли е?" и аз щото ми е писнало и му викам"Не,силикон" и той някво втрещено ме изгледа![]()
Имах едно гадже,като се събляках по цици пред него и той.."ама наистина ти били големи.."
Де да се радваш,де не...Ама след това напълнях малко,после отслабнах и от тези разлики ми се стопи половиния бюст.Сега ми е перфектен и си се харесвам много.
Иначе не се отчайвай,още някоя година и съучениците ти ще ги няма.Ще ги изтраеш...
Значи и аз имам голям бюст и много се дразня като някои ми каже нещо . С размер 105 и тежа 70 висока -167см. не мисля че е добре имам амбиция да отслабна зашшото знам че като свалиш килца и т,е се смаляват. Та ако не си искаш гърдите ( поне в този размер) можеш да отслабнеш.Сигурна съм в резултата защото една моя близка имаше голям бюст и като отслабна с няколко килца и гърдите и се смалиха.
abe ti luda li si be!teq folk divite kak imat grudni obikolki po 100 i kosur i talii 70 a nqkoi da im se podigrava?ma kvi sa tiq hora sdeto druji6 znae6 li kolko momi4eta si umirat za tvoq bust znae6 li kolko mom4eta 6tese vuzbudqt samo kato te vidqt be!abe kak vuob6te moje6 da se kompleksira6 ot ne6to hubavo koeto ti e dareno prirodno tva za pruv put go4uvam!qvno prosto si v nepodhodq6ta sreda v stranna sreda...moite priqteli 6te te gledat kato ciganeta bani4ka!
![]()
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...
според мен не трябва изобщо да се комплексираш от това! Ако намериш сутиен с подходящата форма, който да прави гърдите ти да изглеждат по-хубави и по-оформени, това ще се превърне в още по-голям плюс за теб!
Но най-добре е да не ослабваш, за да си смаляваш бюста! Ако това стане, гърдите ти ще се отпуснат и ще изглежат по-грозни!
Какво ти пука ... нека ги е яд!
Важното е ти да се харесваш и хората,
които обичашдругите ....
Gore glavata!Napred i nagore!"mo6tna " si bila!Mi da , "mo6tna" ama i te gledat tam!!!!!I , koi ti se podigraval, ne mu se vrazvai!Tova ne e podigravka te prosto zavijdat!Ima6 sii , i kakvo!To si e DARBA.edni imat, drugi po-malko.vsi4ki sme razli4ni. I to4no tova e hubavoto, 4e ima raznoobrazie!I ti se edna ot vsi4ki!6tom ima6-OK-te sa si tvoi, ne si gi krala, a tezi , koito se podigravat "da si gledat RABOTATA![]()
напълно съгласна съм Когато някои те обижда значи ти завижда Сигурно 90 % от момичетата ви имат гърди като на черешка и ти завиждатПървоначално написано от Lost_Kiss{}
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
i az sam s golemi gardi i za men ima takiva podmqtaniq ama vbe4e zeh da ne im obar6taam vnimanei az ako zema da im ora6tam vnimanie trqq da se hvarlq pod vlaka.i az iskah da sam s malki ama,................ nemq na4in
споко! и аз имам същия проблем, е не са чак толкова големи но за моята възраст....... прекаленознам колко ти е гадно, но наистина както казват другите ако си доста пълна не трябва да се притесняваш за гърдите ти а за теглото ти
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
не е точно така ...само така си мислиш ..но ако ги имаше нямаше да гожориш и мислиш такаПървоначално написано от az_slunceto
верваи ми !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
167см 70кг.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
ами може би щом знам ... незнам аз лично имам много малко блузи с по-големи диколтета ..просто не мисля че това е качеството с което трябва да се гордея ...(то аз няма с кво да се гордея но караи) ...но и стила ми не е такъв ...аи не ме кефи когато говоря с някои да не ме гледа в очите ...Първоначално написано от az_slunceto
дам 167см и 70кг. Сега сум 167 и 68кг. дано след време стана 167 и 60кг. тогава може да се отпусна като хората и да не ми пука...
Питаш ни дали е нормално..и аз не знам вече кое е нормално..
Само се замисли,че половината от тия гъзари дето подмятат
разни остроумия си бутат чорпогащници в сутиените
и лъскат на плакат на кака Джоли .. просто си го помисли
и си го представи достатъчно добре.![]()
oooooooo nqma ugodiq za tova ako ti bqha puk malki 6tqha da ti se podigravat za tova kolko sa ti malki taka 4e spoko prosto ne obru6ti vnimanie na podobni kmentari i gi obru6tai na maitap taka 6te se smee6 i ti ne znae6 kolko e zabavnoa i osven tova moga da ti kaja 4e gurdite ti sa sravnitelno normalni za teloslojenieto ti taka 4e ne se pritesnqvai i da ne ti puka ot ni6to
E,ne e chak tolkova mnogo gadno,daje doniakade si e gotino!Ima i gadni strani i te sa may dosta,tezi,koito ti kazvat,che ti zavijdat,ne znaiat vsachtnost kakvo ti e,ama...E,tova e,momiche,maykata-priroda te e nadarila tolkova i tova e,haresvay si se takava,kakvato si i ne sluchay drugite!
P.S.Mojech da gi namalich malko,kato otslabnech!