.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Град
    Шумен
    О! Леко съм озадачена! Как може да се ядвосваш , че имаш хубав бюст!? Повечето момичета само това искат! Споредм мен, тези които ти се подиграват ти завиждат!!! Радвай се на хубавия си бюст! Не го крий! Показвай го!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Moderated:Имам големи гърди, подиграват ми се

Цитирай Първоначално написано от Lola^6emeta
    Цитирай Първоначално написано от vaniateam
    Ето какъв е проблема.
    Значи по-принцип гърдите ми са доста по-големи от нормалното/115 ми е обиколката/ при положение че талията ми е около 75-80.Но просто ми писна да чувам коментари колко "мощна" сам била,с какви големи "възможности".За това ви питам нормално ли е всяко едно момче че дори и момичетата да ме подиграват затова а аз много мразя да се говори затова.Срам ме е винаги съм искала да са мънички за да може да ме оставят намира вече..

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    какво ти пука?????и аз имам големи гърди и ми викат преслава силикона bg памела и какво ли още не просто ги игнорирай знам че мноого хора само там ти гледат и е яко досадно ама просто така само им лъсва че не са от най-големите ценители на човешкия характер.пък радвай се че имаш гъди знаеш ло колко мнооого момичета искат да имат гръдна обиколка по-голяма от 90
    искат те ...ама незнаят кво искат ... както големите гърди си имат предимства така и си имат недустатаци ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!

Re: Moderated:Имам големи гърди, подиграват ми се

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от Lola^6emeta
    Цитирай Първоначално написано от vaniateam
    Ето какъв е проблема.
    Значи по-принцип гърдите ми са доста по-големи от нормалното/115 ми е обиколката/ при положение че талията ми е около 75-80.Но просто ми писна да чувам коментари колко "мощна" сам била,с какви големи "възможности".За това ви питам нормално ли е всяко едно момче че дори и момичетата да ме подиграват затова а аз много мразя да се говори затова.Срам ме е винаги съм искала да са мънички за да може да ме оставят намира вече..

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника
    какво ти пука?????и аз имам големи гърди и ми викат преслава силикона bg памела и какво ли още не просто ги игнорирай знам че мноого хора само там ти гледат и е яко досадно ама просто така само им лъсва че не са от най-големите ценители на човешкия характер.пък радвай се че имаш гъди знаеш ло колко мнооого момичета искат да имат гръдна обиколка по-голяма от 90
    искат те ...ама незнаят кво искат ... както големите гърди си имат предимства така и си имат недустатаци ..
    да права си голямото не винаги значи качествено-има го и тоя момент
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Guest
    Едно време и аз имах такива комплекси.153см съм,слабичка,пък бях с едни БомБи...Обиколката ми малка,пък чашките големи...
    Към втори курс направо не се търпеше.Изведнъж ми пораснаха циците и лятото като се поразголих съучениците ме гледаха все ТАМ.
    Минавах покрай някакви дъртаци и аз напращяла със един бял потник(ся като се замисля и доста предизвикателно е изглеждало,ама..)дъртите направо им вземах ума..що неща чух подире ми не е истина...
    Друг път,минават някви мн готини момчета покрай мен и единия се спира и ми вика:"Ауу това всичко естествено ли е?" и аз щото ми е писнало и му викам"Не,силикон" и той някво втрещено ме изгледа
    Имах едно гадже,като се събляках по цици пред него и той.."ама наистина ти били големи.."
    Де да се радваш,де не...Ама след това напълнях малко,после отслабнах и от тези разлики ми се стопи половиния бюст.Сега ми е перфектен и си се харесвам много.
    Иначе не се отчайвай,още някоя година и съучениците ти ще ги няма.Ще ги изтраеш...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Темата не е за тука..
    mda ne e zle da se premesti ....
    Abe to poslednite nqkolko temi ne sa za tYka...
    еми някои хора не знаят в кой раздел да си пуснат темата!
    Айде стига сте се правили на голяма рабора. Вие все едно не сте бъркали разделите като сте били нови. НЕ се заяждйте за такива неща.

Guest
    Значи и аз имам голям бюст и много се дразня като някои ми каже нещо . С размер 105 и тежа 70 висока -167см. не мисля че е добре имам амбиция да отслабна зашшото знам че като свалиш килца и т,е се смаляват. Та ако не си искаш гърдите ( поне в този размер) можеш да отслабнеш.Сигурна съм в резултата защото една моя близка имаше голям бюст и като отслабна с няколко килца и гърдите и се смалиха.

abe ti luda li si be!teq folk divite kak imat grudni obikolki po 100 i kosur i talii 70 a nqkoi da im se podigrava?ma kvi sa tiq hora sdeto druji6 znae6 li kolko momi4eta si umirat za tvoq bust znae6 li kolko mom4eta 6tese vuzbudqt samo kato te vidqt be!abe kak vuob6te moje6 da se kompleksira6 ot ne6to hubavo koeto ti e dareno prirodno tva za pruv put go4uvam!qvno prosto si v nepodhodq6ta sreda v stranna sreda...moite priqteli 6te te gledat kato ciganeta bani4ka!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

според мен не трябва изобщо да се комплексираш от това! Ако намериш сутиен с подходящата форма, който да прави гърдите ти да изглеждат по-хубави и по-оформени, това ще се превърне в още по-голям плюс за теб!
    Но най-добре е да не ослабваш, за да си смаляваш бюста! Ако това стане, гърдите ти ще се отпуснат и ще изглежат по-грозни!

Какво ти пука ... нека ги е яд!
    Важното е ти да се харесваш и хората,
    които обичаш другите ....

Фен
    Град
    България
    Gore glavata!Napred i nagore!"mo6tna " si bila!Mi da , "mo6tna" ama i te gledat tam!!!!!I , koi ti se podigraval, ne mu se vrazvai!Tova ne e podigravka te prosto zavijdat!Ima6 sii , i kakvo!To si e DARBA.edni imat, drugi po-malko.vsi4ki sme razli4ni. I to4no tova e hubavoto, 4e ima raznoobrazie!I ti se edna ot vsi4ki!6tom ima6-OK-te sa si tvoi, ne si gi krala, a tezi , koito se podigravat "da si gledat RABOTATA

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    kakvo ti puka za horata-ti ne jivee6 za tqh!nadarena si prosto tova e !te kato nqmat neka gi e qd!
    DaM!!!ToChNo
    напълно съгласна съм Когато някои те обижда значи ти завижда Сигурно 90 % от момичетата ви имат гърди като на черешка и ти завиждат
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

vlubenata madama
    Guest
    i az sam s golemi gardi i za men ima takiva podmqtaniq ama vbe4e zeh da ne im obar6taam vnimanei az ako zema da im ora6tam vnimanie trqq da se hvarlq pod vlaka.i az iskah da sam s malki ama,................ nemq na4in

миличка аз сам плоска като дъска...и повярваий ми мн бих искала да имам големи "възможности" така че да не ти пука кво ти говорят...тва е от завист или просто от простотия.
    трябва да се харесваш сама себе си и тва е достатачно да им натриеш носовете

Guest
    споко! и аз имам същия проблем, е не са чак толкова големи но за моята възраст....... прекалено знам колко ти е гадно, но наистина както казват другите ако си доста пълна не трябва да се притесняваш за гърдите ти а за теглото ти

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    kakvo ti puka za horata-ti ne jivee6 za tqh!nadarena si prosto tova e !te kato nqmat neka gi e qd!
    a taka ako imax golemi gurdi 6tqx da xodq edvali ne po sutien.
    не е точно така ...само така си мислиш ..но ако ги имаше нямаше да гожориш и мислиш така верваи ми !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи и аз имам голям бюст и много се дразня като някои ми каже нещо . С размер 105 и тежа 70 висока -167см. не мисля че е добре имам амбиция да отслабна зашшото знам че като свалиш килца и т,е се смаляват. Та ако не си искаш гърдите ( поне в този размер) можеш да отслабнеш.Сигурна съм в резултата защото една моя близка имаше голям бюст и като отслабна с няколко килца и гърдите и се смалиха.
    167см 70кг.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    6to be ty ima6li gi =D>
    ами може би щом знам ... незнам аз лично имам много малко блузи с по-големи диколтета ..просто не мисля че това е качеството с което трябва да се гордея ...(то аз няма с кво да се гордея но караи) ...но и стила ми не е такъв ...аи не ме кефи когато говоря с някои да не ме гледа в очите ...

Guest
    дам 167см и 70кг. Сега сум 167 и 68кг. дано след време стана 167 и 60кг. тогава може да се отпусна като хората и да не ми пука...

Супер фен Аватара на _donna_
    Питаш ни дали е нормално..и аз не знам вече кое е нормално..
    Само се замисли,че половината от тия гъзари дето подмятат
    разни остроумия си бутат чорпогащници в сутиените
    и лъскат на плакат на кака Джоли .. просто си го помисли
    и си го представи достатъчно добре.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    oooooooo nqma ugodiq za tova ako ti bqha puk malki 6tqha da ti se podigravat za tova kolko sa ti malki taka 4e spoko prosto ne obru6ti vnimanie na podobni kmentari i gi obru6tai na maitap taka 6te se smee6 i ti ne znae6 kolko e zabavnoa i osven tova moga da ti kaja 4e gurdite ti sa sravnitelno normalni za teloslojenieto ti taka 4e ne se pritesnqvai i da ne ti puka ot ni6to

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    E,ne e chak tolkova mnogo gadno,daje doniakade si e gotino!Ima i gadni strani i te sa may dosta,tezi,koito ti kazvat,che ti zavijdat,ne znaiat vsachtnost kakvo ti e,ama...E,tova e,momiche,maykata-priroda te e nadarila tolkova i tova e,haresvay si se takava,kakvato si i ne sluchay drugite!
    P.S.Mojech da gi namalich malko,kato otslabnech!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си