.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    асд
    Guest

вапрос за презервативите

значи пениса ми е дебел около 12,5 см та какав размер презерватив ще ми свар6и работа защотто се притеснявам че ще ми се исхлузва

ПС:Моля не се смеите много темата не е базик!

Айде бе 12см дебел, ти чуваш ли се какво говориш?
    А колко ти е дълъг, 50см?

асд
    Guest
    16 ми е далаг

Guest
    Човека трябва да говори за обиколката ве толко ли не може да се сетите... 12.5см за обиколка не е много така че не говорете глупости

Фен
    Град
    Благоевград
    Човекът казва дебелина, всъщност си мисля, че иска да каже обиколка, защото 12,5 диаметър е невъзможно
    Каквито и да си вземеш ще ти станат. Малко по-дебел ти е от нормалното. Не се коси
    П.П. На госта преди мене: Писали сме по едно и също време!
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Човека трябва да говори за обиколката ве толко ли не може да се сетите... 12.5см за обиколка не е много така че не говорете глупости
    ураа имало малко акал на тоя свят. Та сега уж като се разбрахме някои ще отговори ли?

Супер фен Аватара на maybelline
    Към тези отгоре дето се бъзикат:Напълно е възможно един пенис да е с дебелина 12.5 см,всъщност останалите май минават за малки.И авторът нямаше предвид 12.5 в диаметър,а обиколка.
    До автора:Както някой по-горе спомена,наистина който и да си вземеш ще ти стане,но не е зле първо да изпробваш няколко размера,за да видиш кой ти става най-добре.

асд
    Guest
    Мерси за умните хора които не са базикаха и зацепиха за какво става на вапрос

Супер фен
    Град
    Burgas
    mi ti zemi se izrazqvai po-dobre. debelina vika 12.5 cm ..... xaxa, basi slona det trqq da si ( v bukvaniq smisal). 12.5 obikolka.....taka stava. tyi kazvai. prezervativi .... tva s razmera v ob6i linii e nqkav mit, makar 4e naistina sym sre6tal razni gluposti s razmer......no kat cqlo prez. sa napraeni za vsqkakav razmer taka 4e. .... don't worry

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Добре, а ти до ся презерватив не си ли пробвал? Вместо да задаваш глупави въпроси можеше да отскочиш до аптеката и да изпробваш някои видове (с аптекарката)

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Добре аз имам друг въпрос...какъв размер са стандартните презервативи щото си купих SPORTEX и видях че острани пише размер L и ся се чудя дали няма да ми е широк...къв е нормалния размер на презервативите? S?
    маа фака

абе L ми е по-мярка повдигна ми се самочувствието \/
    маа фака

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    абе L ми е по-мярка повдигна ми се самочувствието \/
    Ако ти се повдига самочувствието да си слагаш найлонова торбичка на онази работа.. Sportex са егати гадната марка!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Ако ти се повдига самочувствието да си слагаш найлонова торбичка на онази работа.. Sportex са егати гадната марка!
    Що бе ти кви използваш?
    маа фака

Guest
    Земи дюрекс, малко ще ти обиват, но няма да се изхлузят. Дюрекс рулз - само дето малко стягат

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Що бе ти кви използваш?
    Durex. И е вярно, че стягат, ама пък точно заради това:

1. не се изхлузват (първият и предпоследен Sportex, който използвах, остана наполовина в приятелката ми бях свикнал на Durex, при които нямам нужда да придържам)
    2. като свършиш и продължиш, няма опасност да се е вдигнал нагоре и спермата да изтече във влагалището
    3. действа като cockring, т.е. по-лесно свършваш и продължаваш без почивка

Да не кажа, че са ми най-елегантно изглеждащите, но това вече е субективно.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си