- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да си лепна нещо, ако съм ползвал презерватив ?
Има ли шанс да лепна нещо ако съм ебал с презерватив но 99% е венерически болна ? ...
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ако презерватива не се скъса - НЕ!![]()
То и дори да се скъса ти ще го извадиш веднага, но има ли презерватив шанса е минимален
о божке..страх ме е даже да се замисля..![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
...godness...Първоначално написано от merediana
Мен също...Първоначално написано от mmKamm
Човек .... ти с циганка ли си спал бре. Бати ако си знаел че е толкова голям процент болна къде си вреш пишока. Ако си бил с кондом е малко вероятно но не и невъзможно. Лекар може да ти каже на 100% дали всичко си ти е наред
Тоз пък... къде съм казал някаде за циганка... просто късно разбрах за момичето някой неща.... ще изчакам 2-3 дена още и ше ида на лекар...Първоначално написано от ViolentSaint
i az mislq takaПървоначално написано от myNameIsImmortal
Естествено,че ДА.Не е задължително да се заразиш само от ВАГИНАТА и.Може да се заразиш дори от орална любов ,а защо не и от обикновена целувка.
Първоначално написано от SoFarSoG00d
Само тва ми липсва... ша я нарежа на парчета...
луди сте хора това доказва с какви хора правите секс - абсолютно непознати как можете така аз съм момче и немога
![]()
Ами разбери от каква венерическа болест е болна,мисълта ми е ,че ако има някаква гъбична инфекция(хламидоза),няма страшно,обаче трипер,сифилис или някоя язвичка може и чрез слюнка да се лепнат.Та ако девойката ти е правила свирки..... не знам ,просто се интересувай какъв е нейнияя случай.Първоначално написано от acidburn1
Имаше една тема,в която се споменаваха болестите венерическите и как се прихващат.Прочети я и виж .Ама спокойно-от тези,за които четох повечето се лекуваха с антибиотикИди на лекар
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Тя какво ти е виновна?! Ти да си мислил!Първоначално написано от acidburn1