.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    G Point
    Guest

С колко по-голям е нормално?

С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?

Guest
    4e si kypBa e sigurno, da

Guest
    мисла че за пълнолетен човек няма значение възрастовата разлика.. но ти си на 16 така че ми се струват малко в повечко годинките..
    но ако си сигурна че имаш някакви чувства към него и той към теб лошо няма... по-добре 25 отколкото 45

Мега фен Аватара на koalka
    Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?
    Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!

За мен нормално е разликата да е не повече от 5 години.Нататък вече ми се струва странно,но всеки си преценя сам за себе си.Виж ти срешнеш любовта на живота си

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4e si kypBa e sigurno, da
    abe q stiga gluposti momi4etro prosto pita!ili vseki koito se interesuva e kurva!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

неомъжена
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    За мен нормално е разликата да е не повече от 5 години.Нататък вече ми се струва странно,но всеки си преценя сам за себе си.Виж ти срешнеш любовта на живота си
    Майка ми и баща ми като имат 10 години разлика, сигурно са ненормални

Родителите ми винаги са ме учили, че една разлика от 10 години между мъжа и жената е предпоставка за добра и стабилна връзка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!
    Според мен на 16 не си още жена,ами си си чисто детенце,ама днешната младеж съзрява по-бързо А това с батковците-не всички са бройкаджии.Прав си че има доста олегнали "мъже"

Цитирай Първоначално написано от неомъжена
    Цитирай Първоначално написано от lifestyle
    Майка ми и баща ми като имат 10 години разлика, сигурно са ненормални

Родителите ми винаги са ме учили, че една разлика от 10 години между мъжа и жената е предпоставка за добра и стабилна връзка

Ти да си на 20 той на 30 по се ядва,ама някоя 15 годишна с някой на 25 ДОБРА И СТАБИЛНА ВРЪСКА хайде бе

Фен
    Град
    sofia
    "Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!" Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

Фен
    Град
    Там където мечтите не свършват...
    кренени има и на 15 и на 20 и на 25 гледай му характера не ЕГН-то

Re: С колко по-голям е нормално?

Цитирай Първоначално написано от G Point
    С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?
    аз мисля,че нормалната разлика е доооо 5 годинки
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sweet girl
    Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
    Съгласен съм !!!

Guest
    ако си на 18 с 28 годишен може, ма ако си на 16 с 26 не! мухахахаахахах смях!

Скъпа, колкото повечко са му годините, толкова повече знае какво да прави с теб , за да кефи и как да те пази. Така че хич не се впечатлявай от разликата в годините, а действай и не слушай глупостите, които ти надрънкаха до тук

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Скъпа, колкото повечко са му годините, толкова повече знае какво да прави с теб , за да кефи и как да те пази. Така че хич не се впечатлявай от разликата в годините, а действай и не слушай глупостите, които ти надрънкаха до тук
    Точно така!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    за това възраст няма-всеки се решава.Но секс,връзчица с такъв 10-тина години по-голям ок,но не си мисли,че ще сте заедно до гроб.Когато се осъзнае,защото мъжете го правят към 30,ще иска дом,деца,семейство,а ти ако си на 15 няма как да му ги осигуриш!А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Нормалната граница според мен е max 4 години.Но все пак зависи от възрастта,на която си.Това 16 с 26 годишен само,защото е по-опитен не е нормално.По-добре го остави тоя.Не е за теб

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Всичко зависи от човека. Най добрата ми приятелка е на 17 и ходи от 4 месеца с 28 годишен. И повярвайте ми той я обича и цени повече от всички други, с които е била досега на нейната възраст. Не мисля, че можем да поставяме такива възрастови граници. Живота е пълен с изненади.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Цитирай Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
    кренени има и на 15 и на 20 и на 25 гледай му характера не ЕГН-то
    Е това е истината!!

Цитирай Първоначално написано от Kolbata
    Съгласен съм !!!
    Невероятен отговор просто....
    гледам и толко си вкарал в ник-а си, колбата , кво некъф накоман ли си ?

п.ц. а да си сложиш смешната фигура на аватар е доста жалко.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tZ
    Цитирай Първоначално написано от Kolbata
    Съгласен съм !!!
    Невероятен отговор просто....
    гледам и толко си вкарал в ник-а си, колбата , кво некъф накоман ли си ?

п.ц. а да си сложиш смешната фигура на аватар е доста жалко.
    В твоя ник голям смисъл ли е вкаран бе tZ, а щом не ти харесва фигурата ми не я гледай.Ти по-хубава ли имаш ?

Д-р Секспертизова
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!
    В сериозна грешка си!

1. Опитът се трупа с годините
    2. И със съответния брой партньори

Не би означавал нищо ако от 15 до 30 години си само с един и същи партньор. Колкото повече партньори, колкото по-голям стаж, толкова и по-голям опит. Разбира се, не всичко се определя само от опита. Може да е много опитен и пак да не е добър, да няма добър синхрон с партньора си и просто да не си подхождат. Но при всички случаи опита до голяма степен е решаващ в една връзка.
    Известно е също така, че жената съзрява доста по-рано от колкото мъжа. Ако едно момиче е на 16-18 то вече е жена, до като един мъж на тази възраст си е все още дете. Не само умствено, но и физически това е очевадно. Я погледнете едни 10то класници например? Момичета оформени, бюст, тяло, поведение и т.н. а момченцата - хилави тийнейджъри, с крехки раменца, все още мъх вместо брада и т.н.
    Е? При този случай, за да се изравнят границите една връзка при разлика на партньорите между 5 - 10 години е напълно нормална.

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    mi ... po vyzrasten neznachi po opiten...
    Prikazkata e
    Ne pitai Starilo pitai patilo ! ... zavisi kakvo iskash ! no 10-15 godini razlika za men e mnogo ! sega da ....

Pr shtoto shte te manipulira i shte te polzva za SEx igrachka ne za dr !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си