- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С колко по-голям е нормално?
С колко по-голям от теб е нормално да се прави секс? 5 - 10 години? Добре ли е? Ако да речем съм на 16 а той на 25 по-сигурно ли е за мен, като е опитен?
4e si kypBa e sigurno, da![]()
мисла че за пълнолетен човек няма значение възрастовата разлика.. но ти си на 16 така че ми се струват малко в повечко годинките..
но ако си сигурна че имаш някакви чувства към него и той към теб лошо няма... по-добре 25 отколкото 45![]()
![]()
Опитен?Скъпа,това не е най-важното.Прави го с батко,никой не те е спрял.После обаче да не пишеш теми в тийн форума как те е зарязал след като те е изчукал.Но какво ли ти обяснявам?
Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!Първоначално написано от koalka
За мен нормално е разликата да е не повече от 5 години.Нататък вече ми се струва странно,но всеки си преценя сам за себе си.Виж ти срешнеш любовта на живота си![]()
abe q stiga gluposti momi4etro prosto pita!ili vseki koito se interesuva e kurva!Първоначално написано от Анонимко
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Майка ми и баща ми като имат 10 години разлика, сигурно са ненормалниПървоначално написано от lifestyle
![]()
Родителите ми винаги са ме учили, че една разлика от 10 години между мъжа и жената е предпоставка за добра и стабилна връзка
Според мен на 16 не си още жена,ами си си чисто детенце,ама днешната младеж съзрява по-бързоПървоначално написано от Анонимко
А това с батковците-не всички са бройкаджии.Прав си че има доста олегнали "мъже"
Първоначално написано от неомъжена
Ти да си на 20 той на 30 по се ядва,ама някоя 15 годишна с някой на 25ДОБРА И СТАБИЛНА ВРЪСКА хайде бе
![]()
"Каква е тази тенденциозност, че видите ли, като е батко непременно ще те изчука и зареже. Големите мъже знаят какво искат и не мислят само за секс, като дечицата на по 15 години. Една жена на 16 би могла спокойно да е със стабилен мъж над 20 и в никакъв случай да не бъди зарязана след едното чукане. Това е постъпка на дечко, а не на голям батко! Помислете преди да говорите се пак!" Ne znae6 kolko gre6i6!Kakvo moje da iska edin batko nad 20 ot nqkva si pikla tam na 16-samo sex!Neotri4am-ima i izklu4eniq oba4e zamisli se!Edin 4ovek,koito znae kakvo iska i kakvo tursi ne bi trugnal da suzdava problemi(6toto problemi dali ot vuzrastta ili ot ne6to dr 6te ima)na nqkakva 16 godi6na!Ne mislq,4e si prav tuk!Da-ima izklu4eniq,no sa str6ano malko i sa edno na milion taka,4e koalka e mn prava!Mjedo drugoto sum na 14,no tova nqma nikakvo zna4enie!
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
кренени има и на 15 и на 20 и на 25 гледай му характера не ЕГН-то
аз мисля,че нормалната разлика е доооо 5 годинкиПървоначално написано от G Point
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Съгласен съм !!!Първоначално написано от Sweet girl
ако си на 18 с 28 годишен може, ма ако си на 16 с 26 не! мухахахаахахах смях!![]()
Скъпа, колкото повечко са му годините, толкова повече знае какво да прави с теб , за да кефи и как да те пази. Така че хич не се впечатлявай от разликата в годините, а действай и не слушай глупостите, които ти надрънкаха до тук
Точно така!!!Първоначално написано от Nifada_
за това възраст няма-всеки се решава.Но секс,връзчица с такъв 10-тина години по-голям ок,но не си мисли,че ще сте заедно до гроб.Когато се осъзнае,защото мъжете го правят към 30,ще иска дом,деца,семейство,а ти ако си на 15 няма как да му ги осигуриш!А и по-голям не значи по-опитен.Повече бройки-не значи по-добър в сексът!
Нормалната граница според мен е max 4 години.Но все пак зависи от възрастта,на която си.Това 16 с 26 годишен само,защото е по-опитен не е нормално.По-добре го остави тоя.Не е за теб![]()
Всичко зависи от човека. Най добрата ми приятелка е на 17 и ходи от 4 месеца с 28 годишен. И повярвайте ми той я обича и цени повече от всички други, с които е била досега на нейната възраст. Не мисля, че можем да поставяме такива възрастови граници. Живота е пълен с изненади.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Е това е истината!!Първоначално написано от {{{MiLo_f}}}
Невероятен отговор просто....Първоначално написано от Kolbata
![]()
гледам и толко си вкарал в ник-а си, колбата, кво некъф накоман ли си ?
![]()
п.ц. а да си сложиш смешната фигура на аватар е доста жалко.![]()
В твоя ник голям смисъл ли е вкаран бе tZ, а щом не ти харесва фигурата ми не я гледай.Ти по-хубава ли имаш ?Първоначално написано от tZ
В сериозна грешка си!Първоначално написано от krem4et0
1. Опитът се трупа с годините
2. И със съответния брой партньори
Не би означавал нищо ако от 15 до 30 години си само с един и същи партньор. Колкото повече партньори, колкото по-голям стаж, толкова и по-голям опит. Разбира се, не всичко се определя само от опита. Може да е много опитен и пак да не е добър, да няма добър синхрон с партньора си и просто да не си подхождат. Но при всички случаи опита до голяма степен е решаващ в една връзка.
Известно е също така, че жената съзрява доста по-рано от колкото мъжа. Ако едно момиче е на 16-18 то вече е жена, до като един мъж на тази възраст си е все още дете. Не само умствено, но и физически това е очевадно. Я погледнете едни 10то класници например? Момичета оформени, бюст, тяло, поведение и т.н. а момченцата - хилави тийнейджъри, с крехки раменца, все още мъх вместо брада и т.н.
Е? При този случай, за да се изравнят границите една връзка при разлика на партньорите между 5 - 10 години е напълно нормална.